Super fain.![]()
(Ii scumpa prelata?)
... 1,86 ...
(nu am auzit alarmele) pana pe la vreo 1 dar doar dupa avat si am prins doar unul de vreo jumate de kilogram
... "si chiar cind am vrut sa-l leg la mal mi-a scapat din mana..."
..
).Alaturi de noi pescuiau doi baieti cu pestisor viu, dupa salau si care au aut doua capturi unul mai mic pe care eu nu l-am vazut, anem mi-a zis ca avea injur de 20cm si unul frumusel ce cred ca avea in jur de 50 cm(ambii salai se afla pe masa cuiva in sera asta, dupa felul cum i-au tratat).La intoarcere spre casa am fost intr-un loc pe Po, un loc pe care si eu si anem voiam sa il vedem.Acolo am reusit sa prind primul meu salau la jig:
.
[.....] am reusit sa prind primul meu salau la jig:
Am fost atat de emotionat de captura incat in momentul pozelor am intrat in apa asa de mult incat mi-a intrat apa in cizme.
[.....]
... noroc ca ai avut incaltaminte de schimb
cat despre apa si cizme ... ... noroc ca ai avut incaltaminte de schimb
zoran, foloseste siteuri proxy ca sa nu te mai indentifice ca fiind din germania
Pun aici link-ul somnului din 2 noiembrie.Toate pozele si micul filmat sunt facute cu o fotocamera de 50 de euro(o sa ma orientez sa cumpar ceva mai performant)
OSTIGLIA 2 NOIEMBRIE 2012 - YouTube
. cand vad cat e ceasul sar ca ars din pat si undeva cand tocmai se lumina ajungeam pe Po. de data asta nu aveam in minte decat avatul si eventual vreun jig aruncat in apa in cautarea vreunui salau ratacit intr-unul din cele 2-3 locuri pe care le aveam in minte.

... in concluzie, o partida OK in care daca nu erau anumite ratari puteam lua ceva mai mult avati si cam toti pareau destul de "bine-imbracati" ...
frumos, cred ca se simte frumos in lanseta
.Bravo anem pentru capturi
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH