Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
sper sa nu radeti...dar ce peste a prins mane?ce specie este?
.
Cu cat este mai mare cu atat este mai frumos...Are puncte pe el ca si ..pastravul! Foarte luptator! Nu am prins mai mare de 2 kg ,insa poate cresc si mai mari .In general l-am prins pe piatra,unde apa are curent .In Italia am prins vreo 4 specii de "catfish"
Care de care mai interesant. Unii cresc mari totusi ,am luat bucati de 6-8 kg .Tot felul de "pesegato" pe acolo ...Poate ne spun baietii cum le spun ei
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Este o specie de somn ,noi il botezam "american"
.
.. Presimt ca anul asta unul din cei 2 vor dobora recordul mondial la somn
La mine depinde maine de niste "chestii" ...Sa vad cum rezolv ca cica miercuri se pleaca la 5 dimineata din Alba! Oricum se pare ca toate "forumurile" de rapitori
vor fi acolo !!!

...ma gandesc ....adica nu , ma pronunt la fata locului .
Anem
Au inceput sa-ti placa tare mult salaii....ca esti tare voios in poza
.
Parca la avati esti mai sobru![]()
![]()
De... Zamfi nu mai zic nimic ... ca e numai veselie![]()
… radeam pentru ca am o parere formata in care salaii nu sunt luptatori iar individul din poza parca a vrut sa imi dovedeasca exact contrariul bagand un mic “sprint” contra curentului. De regula cand prind salai rad pentru ca in majoritatea cazurilor asociez prinsul unui salau (strap mai bine zis) cu luatul vreunei crengi din apa. Chiar daca nici avatii nu sunt cine stie ce luptatori (cu toate ca unul sarit de 2kg in curent e frumos) aia macar au lovitura aia inconfundabila.

. Aici situatia a fost cam in felul urmator: in total vreo 15 lovituri pe lansetele noastre din care doar 2 pesti au ramas ... unul pe lanseta lui Mane dar care s-a dezgatat dupa cateva secunde si celalalt tot pe lanseta lui Mane, doar ca asta era ceva somn frumos care i-a pus la grea incercare echipamentul. Din pacate dupa cateva minute de dril reuseste si asta sa ii frece firul de ceva obstacole si astfel Mane pierde un somn de toata frumusetea ... imi pare rau Mane.
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH