Emile tu vrei sa fac infract aici .. Urca pozele alea mai iute ca m-ai facut foarte curios
Anem!?![]()

:
:
… si cam asta a fost. Pe intunerci absolut nimic … data viitoare va fi mai OK cu dimensiunile.
sper ca data viitoare sa mergem sa ii cautam pe aia mari
" style="font-size: 0.8em;" />....
... pur si simplu nu imi venea sa cred cat de mic era individul ala
. Poza as fi bagat-o mai devreme doar ca nu aveam calculatorul acasa ...Frumos Anem, bravo!![]()
Bravo si pentru noul recordsper ca data viitoare sa mergem sa ii cautam pe aia mari
![]()
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »Adi« (28. April 2015, 17:29)
Super exemplar Adi!un pasnic, dar numai putin misterios , si mai ales in cele mai multe ape disparut
Cea mai grea partida pe Vladimirescu..la propriu…
si cu ceva frumos de partea lui Mane
Parca sunt complet dati peste cap, sunt evident mult mai putini decat in anii precedenti si par a nu pune botul pe nimic.
Astfel de situatii cer masuri disperate: naluci uitate prin trusa.. culori oribile, tine lanseta invers chestii de genul...
Eu odata am dat intr-o scarba totala cu o guma alba... si incredibil am salat partida (eu avand o problema cu albul)... Dar desi nu-mi place, am mereu in trusa un alb :D
… Ovidiu, de cand a inceput sa imi mearga prost mi-am re-organizat cutia de avat de 3 ori adaugand chestii noi, scotand chestii vechi, mai niste oscilante, mai niste top-water, ba niste minnow-uri cu care pe Dunare mi-a mers de minune dar aici au mers slab de tot, mi-am bagat chiar si vreo 2 rotative plus vreo 2 cicade … si nimic.
) dar in schimb mi-am mai facut o cutie noua
… plina cu gume de la 9 cm pana la 20 cu triple pe spate si alte artificii … rezultate zero.Anem, sa-ti trimit naluca "minune"?![]()
... poate o bag in cutie la urmatoarea partida
plus stiuca viestii mele-o avut minimum 10 kg si peste un metru
...am luat iconitele pe rand.