Bvo Mane! Frumos mustaciosul! L-ai masurat? Felicitari si la mai mare![]()
numai ca aseara am vrut neaparat sa il masor pe asta mic, era umflat bine se pare ca s-a hranit cand a fost Po-ul "umflat".Avea decat 125 cm, am vrut sa il masor pentru ca drillul a durat maxim 30 de secunde luat undeva la 25, 30 de metri intr-un curent destul de tare pentru locul ala.A durat mai mult pana i-a bagat mana in gura Emil, cautam sa fim cat mai atenti in momentele alea.Si eram cu Speedmasterul, nici macar nu mi-a plecat pe frana pana la mal
... Nu vreau sa-mi imaginez daca aveai Xzoga-ul in locul Speedmaster-ului .
... 
Am ajuns pe Lipova la ora boierilor,ora 10 dimineata..cam toate locurile bune de pe balta fullochi..Nah am asezat si noi lansetele pe unde am prins loc si am inceput sa contemplam natura....apa...nisipul...cum altii prind si noi ,canci..In stinga noastra ,un batranel intzeapa si are drill...la mal ,culmea O STIUCA PRINSA LA PORUMB..nu m-as mira ca am mai auzit cazuri..Ce m-a mirat de abia acum urmeaza...In 15 minute ,incepand de la batranul acela pe toata linia de federisti s-au mai prins inca 2 stiuci..ca si cum bancul a circulat de-a lungul zonei unde picau momitoarele..3 stiuci prinse la porumb-pelete si alte scorneli d-astea e prea mult..
Dupa aia ,liniste si pace..Pentru ca si la stationar daca nu cauti pestii dai gherle de toata frumusetea(chiar si pe incinte) am inceput sa caut pestii,mai exact locuri cu apa mica si care sa tina si peste.Ne-am mutat de trei ori pina sa gasim un astfel de loc.in ciuda zeflemelelor de genul''ce, pe locul ala sant mai grasi?''Plimbatul cu federe,galetzi,suporti,etc.o fost ceva de vis..deacuma nu o sa ma mai pling ever cand trebuie sa mut rucsacul si lanseta no2 la spinning..ever..In fine , pin' la urma am gasit un loc care se potrivea cu ce doream eu,si am avut si mult cautatele driluri cu crapi de incinta pe acorduri de prohibitie cvasigenerala,dar-ar strechea in ''orchestra''..Concluzia mea este ca daca uneori crapul se poate prinde si altfel, adica la jig ori fly, iata ca si stiuca se poate prinde alftfel decat la gume,table si lemne lacuite..Norii de nada cu aroma de krill au intors lumea spiningarilor cu susu'-n jos..parol .
In primul rand vreau sa spun ca doresc tuturor celor responsabili de dubla prohibitie la stiuca sa le creasca bube-n talpi si negi pa limba..
mai bine stau 1 saptamana la dunare sa prind un caras, mai mare e bucuria si entuziasmul decat sa scot acolo crapi de 10+kg unu dupa altul...nu simt nimic...
In primul rand vreau sa spun ca doresc tuturor celor responsabili de dubla prohibitie la stiuca sa le creasca bube-n talpi si negi pa limba..![]()
Cand citesc cuvinte de genul imi dau seama cat de norocosi suntem noi aici in Italia ca putem pescui tot timpul anului.Avem si noi prohibitie insa doar la anumite specii si doar pe anumite ape.Somnul poate fi pescuit oricand
)

eram echipati pentru toate situatiile posibile(ne-am dus cu un brat de lansete)
![]()

Strapul asta m-a scapat de gherla
![]()
… in timp ce anem o da pe a 3-a in linie 
, ce bat e cel negru cu front gripul mai lung, si cu mulineta visinie ?
una e pe un Shimano Speedmaster Silurus 260h si cea dea doua e pe un Lamiglas Kenai King.
Prima de sus cu split grip negru
.....Ce faci ?
Vrei sa te dai la bunic ?