[...]
Anem: Aparatul este un canon 600D.
... 199cm si probabil 60-70kg
Nici nu stiu ce sa zic. Un asemenea dril nu am avut in viata mea. La sfarsit curgeau apele dupa mine. Am mai prins pesti frumosi la Dunare, dar la unul ca asta nici macar nu visam.
...
Ce te faci ca se termina concediul ? Trebuie atacati somnii de pe Rin.
Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 27. Februar 2012
Beruf: Catfish angler
1. cum l-ai masurat? ...
2. cit a durat drill-ul?
3. esti multumit de linia folosita? adica, ti-a fost teama ca cedeaza ceva in timpul drill-ului?
4. de cind pescuiesti la clonc?
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »Eugen« (22. Dezember 2012, 14:47)
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »Eugen« (22. Dezember 2012, 14:47)
Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 25. April 2012
Beruf: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Pana atunci nu ma fac de ras (cu dovada clara = poza) pozand flintirici de 20-30kg.
Zitat
Pana atunci nu ma fac de ras (cu dovada clara = poza) pozand flintirici de 20-30kg.
O poză cu unul de 30 kg aș mări-o cât îmi permite rezoluția aparatului și aș lipi-o pe palierul blocului ,lângă ușa unui vecin în vârstă (prieten de familie, cel ce mi-a inoculat microbul pescuitului, așa în mod profesionist în urmă cu vreo 20 de ani)![]()
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »Eugen« (22. Dezember 2012, 14:48)
Asa cum spui tu s-ar putea sa asteptam si 10 ani fara sa admiram vre-o poza de la tine...