Azi am facut o partida la spinning impreuna cu Anem.La 7:30 eram pe malul apei cand avem parte de prima surpriza

apa era crescuta cu cativa metri din cauza ploilor si ninsorilor din zilele trecute ceea ce a facut pescuitul imposibil.Schimbam locul insa nu avem parte de nici-o activitate in locul numarul doi ceea ce ne face sa schimbam din nou.In locul numarul 3 situatia e la fel de tragica, apele crescute tare ne fac pescuitul aproape imposibil.Tinand cont de situatia asta ne decidem sa facem prima noastra iesire impreuna pe un lac de mari dimensiuni.De fapt sunt trei lacuri ce comunica intre ele, iar intr-un loc unde comunica e construit un fel de baraj ce arunca apa cu putere formand niste curenti de toata frumusetea.Dupa ce am vazut o gramada de poze pe net cu avati, salai babani si somni ce sar de 2 metri in locul respectiv cu o saptamana in urma am fost in recunoastere si efectiv locul m-a cucerit

.Din pacate azi situatia era grava si aici, apa crescuta destul de mult nu ne dadea acces la apa ceea ce ne-a obligat sa schimbam din nou peisajul.Ajunsi in ultimul loc al partidei de azi eu am avut parte de un drill cu un mustacios pe lanseta de salau.In afara de pestele asta nici eu nici Anem nu am avut nici-o trasatura toata ziua

.Azi am avut parte de o partida extrem de dificila, in total am facut peste 250 de km cu masina si am schimbat 5 locuri.Sa speram ca data viitoare va fi mai bine.Azi pun doar poza, si peste cateva zile poate pun si un mic filmulet cu drillul si eliberarea