se pare ca in continuare e putin cam multa pauza pe topicul asta ... voi continua tot eu.
de dimineata avea loc ultima partida pe anul asta ... partida de la care aveam ceva sperante avand in vedere faptul ca se anuntau temperaturi de vreo minus 4 grade, soare pe cer si nivelul apei era unul corespunzator. din pacate eu reusesc sa adorm si deci pelcam cu o intarziere de vreo jumatate de ora iar cand deja afara era lumina doar ajungeam in primul dintre locuri.
de data asta pestii nu au raspuns cum trebuie pe gume, adica a fost doar un somn in lanseta mea dar pe care am reusit sa il scap dupa doar vreo 2 secunde de dril, probabil ne-intepat corespunzator. dar pe voblere ceva ceva tot a iesit ... unul micut:
urmat de un mustacios:
iar ultimul peste al locului avea sa fie un avatoi de toata frumusetea:
lipsa activitatii ne-a condus spre locul doi, unde dupa ce Mane a dat de un banc de platici si un somn reuseste sa imi frece inaintasul de o structura vine randul lui Mane cu doi mustaciosi:
si o poza de catalog cu cel de-al doilea:
si cam asta a fost tot ... ocazie cu care spunem la revedere lui 2014 si pe langa clasicul La Multi Ani tuturor spun si ... la anul va fi mai bine