Ce fir pui pe ea , sau ai pus, Emil ?
Frumoasa achizitie, imi trage si mie cu ochiul.
Nu ma cheama Emil insa raspund euNe-am cumparat si eu si Anem cate una de fiecare si am pus amandoi fir Gigafish Powerline 0,25mm.Pana acum mulinetele sunt ok numai ca trebuie sa treaca ceva timp in care sa prindem ceva somni sa vedem daca am facut alegere buna
![]()
asa ceva a incercat cineva ?
la un moment dat ma manca pe mine modelul BB de 4000 ... ma incanta mult pretul si raportul de recuperare. chiar sunt curios si eu daca vor fi ceva pareri ...
DAM Quick 2000 FD sau Okuma Raw II 30.seamana foarte mult cu shimano TP 4000 FC,
caut si eu o mulineta cu raport de recuperare mai mic pt. jiguri mai grele
Mai gandeste-te...DAM-ul e la reducere in momentul astaSti ca raman la shimano, iar o dunare tot mai vizitez ...![]()
raman la cele 2 mulinete, vreau pt. NFC 2oz.
poate mai vine cineva cu pareri....![]()
Momentan oscileaza intre Pampers si Milupa...raman la cele 2 mulinete, vreau pt. NFC 2oz.
poate mai vine cineva cu pareri....![]()
Care sunt cele doua pe care ai pus ochii?
Da , pampers este pe primul loc![]()
twin power 4000fc si exsensul 4000
Avand nevoie de inca o mulineta in special pentru pescuitul avatului si in mare parte doar cu voblere mi-am cumparat zilele astea un TP 2500 FB Japan.Am vazut ca sunt useri care au si folosesc aceasta mulineta si as dori sa aflu ce parere personala au despre ea.Eu inca nu am apucat sa o invart decat prin casa,la rece si mi-i se pare ok.In afara de jocul usor,inainte-inapoi al tamburului, specific dealtfel la mulinetele Shimano,nu am ce-i reprosa.O voi incarca cu un fIr Savage Gear Finezze pe care l-am folosit anul asta din vara si de care eu unul am fost incantat.
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »Diogene« (11.01.2015, 19:04)
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH