Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Sări de informațiile utilizatorului
Super Moderator
Locație: Saint Cloud, France
Profesia: Catfish angler
Salut.Bravo Anem pentru somn.Cred ca in cazul tau solutia e cumparatul unui trepied , datorita configuratiei malului nu o sa poti scoate prea bine afara un mustacios de peste 2 metri.Imi si imaginez cum era activetate la suprafata .
Poate mai ai succes si sambata seara si duminica ne arati alte poze
Gata de azi incep sa beau mai multe ceaiuri si sa bag mai multe aspirine poate imi revin si ajung si eu macar duminica pe Po.
Inca o data bravo
Nu-i frumos ce face anem. Isi imbolnaveste si colegii cu somnii aia uriasi. Iar eu anul asta am prins numai somni pe care i-am scos cu o singura mana.
Eu sunt de parere ca cele mai misto locuri de pe Po sunt locurile unde nu umbla lumea, locurile mai ferite si linistite care sunt greu de ajuns
multam kingofbeast …
la un moment dat ma gandeam inclusiv la un belly in zona respectiva dar datorita curentilor prefer sa ma abtin (momentan) ... eventual daca as reusi sa ma ancorez intr-un fel sau altul ar mai fi ceva
[.....]
cat despre belly , ei bine, asta ar fi o imagine de poveste : cu belly pe un rau umflat si cu un somn de 2m la cap de fir. garantat ti-ai aduce aminte de zei instantaneu odata cu inteparea pestelui si de mai multe ori in timpul drilului te -ai gandi la nici pentru somnii care imi vin mie n-ar fi belly o solutie apai pentru ai tai
ps.Anem apa era foarte tulbure, ceva de genul saptamanii trecute cand l-ai prins pe ala mare.Poate e asa si Po-ul.
Sări de informațiile utilizatorului
Administrator
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
..... am avut vant puternic 10-15m/s dar cu ajutorul unei inventi numita vela(o panza cu o bara foarte grea jos si una usoara sus prinsa de barca) m-a tinut foarte bine si am reusit sa pescuiesc foarte bine dar pacat ca pestele nu a fost intresat....
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH