Salut.Bravo Anem pentru somn.Cred ca in cazul tau solutia e cumparatul unui trepied , datorita configuratiei malului nu o sa poti scoate prea bine afara un mustacios de peste 2 metri.Imi si imaginez cum era activetate la suprafata.
Poate mai ai succes si sambata seara si duminica ne arati alte poze![]()
Gata de azi incep sa beau mai multe ceaiuri si sa bag mai multe aspirine poate imi revin si ajung si eu macar duminica pe Po.
Inca o data bravo![]()
Nu-i frumos ce face anem. Isi imbolnaveste si colegii cu somnii aia uriasi. Iar eu anul asta am prins numai somni pe care i-am scos cu o singura mana.![]()
Eu sunt de parere ca cele mai misto locuri de pe Po sunt locurile unde nu umbla lumea, locurile mai ferite si linistite care sunt greu de ajuns
multam kingofbeast …
la un moment dat ma gandeam inclusiv la un belly in zona respectiva dar datorita curentilor prefer sa ma abtin (momentan) ... eventual daca as reusi sa ma ancorez intr-un fel sau altul ar mai fi ceva![]()
[.....]
cat despre belly , ei bine, asta ar fi o imagine de poveste : cu belly pe un rau umflat si cu un somn de 2m la cap de fir.garantat ti-ai aduce aminte de zei instantaneu odata cu inteparea pestelui si de mai multe ori in timpul drilului te -ai gandi la
![]()
![]()
![]()
![]()
nici pentru somnii care imi vin mie n-ar fi belly o solutie apai pentru ai tai
![]()
ps.Anem apa era foarte tulbure, ceva de genul saptamanii trecute cand l-ai prins pe ala mare.Poate e asa si Po-ul.
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
..... am avut vant puternic 10-15m/s dar cu ajutorul unei inventi numita vela(o panza cu o bara foarte grea jos si una usoara sus prinsa de barca) m-a tinut foarte bine si am reusit sa pescuiesc foarte bine dar pacat ca pestele nu a fost intresat....
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH