, cum n-am mai fost la pescuit de 12 zile imi fierb mainile de pofta.
Frumoasa tare povestirea ta Zamfi, sper sa ajung si eu vreodata in Delta. Mai Aline, ce naiba faci cu povesti din astea? Nu iti e mila de noi? Nu puteai si tu povesti frumos ca a fost frig, ger, vant, furtuna, ca ati inghetat, ca v-a plouat, ca v-a nins, ca v-a prins cutremuru' ......
Da tu nu, betmen, ne atingi unde ne doare mai tare, nu doar infigi cutitul dar il mai si rasucesti. Abia apoi pui sare.
Ai, ai, ai! Cica iti sunt prieteni....
Adi prietene , asta am simtit asta am scris! Multumesc colegilor pentru aprecieri.Sper ca am reusit sa transmit un pic din emotia Deltei
Ma bate tot mai tare gandul sa fac si eu o Delta. Dar cind? Asta nu stiu inca…
,dar a fost una singura! Pe peretele pensiunii se "odihnea" urmatorul trofeu de 23 kg ,din spusele gazdei :
probabil datorita experientei putine ce o am la pescuitul cu gume
)
off topic, mane pt durerile de cap de care vrei sa scapi rapid, sa ai in geanta mereu un pliculet de OKI, pe care il gasesti in italia oriunde, te scapa de problema ca sa nu strici partida
, de obicei nu am probleme cu durerile de cap numai ca in dimineata asta era asa de multa umezeala pe balta si eu sunt si putin racit
Pentru wekendul urmator o sa iti fac eu companie![]()
frumos Mane chiar daca nu avea dimensiunile asteptate. vor veni si aia mai mari.
ps: sansele alea minime de a iesi azi la un pescuit s-au spulberat. si uite asa voi face 3 saptamani fara pescuit ...
lasa ca data viitoare prinzi peste cat pentru trei partide
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH