Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Hmm, ciudat. Eu asa am inteles ca Oltul e atata de braconat, ca nici nu mai merita sa iesi la pescuit.
.
Clar ca braconajul este in floare si distrugerile se vad din satelit.Si pescarii...ca daca sub Avrig este zona de protectie inchisa cu gard (!) nu inteleg de ce noaptea sar pescarii gardul sa prinda salau
.Domne daca e interzis e interzis! Dar noi nuuuuu ,tot timpul avem motivele noastre....
) si am gasit intr-o groapa de 6m o gramada de somn!Zic eu atat cat pot citi un sonar. Ii atingeam efectiv cu firul (am dat si vreo trei contre la inceput
pana am realizat ca nu sunt tzacuri...) si nu papau.Sau nu am stiut eu sa-i prind
Dar sunt! La un alt baraj , pe o groapa de 9m ,iar serpuiau unul peste altul ...Acolo am agatat atunci unul dar a avut noroc ca nu eram atent - am dat cu rame negre pe jig!
In fine , pe Mures nu am vazut asa ceva la noi.Ca si idee este ,cred eu , exact diferenta intre Bezid unde este inca peste serios si Cincis unde...mai este.
Eu am spus ce se intampla la pescuitul de pe curs si de pe mal.Dar probabil nu stiu eu care e situatia exacta de pe Olt.Cei 17 ani de spinn nu sunt suficienti pentru a cunoaste apa care ai batut-o acesti ani.Probabil o barca si un sonar ma va face sa vad ca de fapt e peste si nu suntem noi la curent cu realitatea.E adevarat,pe Olt e suficient sa iesi,partidele cu capturi sunt garantate
))))).Peste e peste tot,la fel ca si pe Olt,nici aici nu populeaza nimeni si poate e mai braconat ca alte ape.Daca se prinde peste nu intotdeauna inseamna ca pe apa aia se calca pestii in picioare.Mai e nevoie de ceva....unii o au,altii nu. Acest răspuns a fost de 2 ori editat, ultima oară de »Diogene« (23.10.2014, 12:21)
Mai ales ca nu voi merge cu persoane din Sibiu. Din simplu motiv ca am observat (fara suparare) ca sibienii sunt extrem de secretosi
Mai comunicativi sunt cei din Bv sau Vl ...Si ,parere personala , pescuiesc si mai bine la stiuca.Asta din ce am vazut eu din barca.De pe mal nu stiu ,nu ma bag. Nu conteaza oricum aceste chestii ca deviem de la subiect .Totusi ,daca nu ar fi peste la voi de ce mai merg braconierii din Alba acolo de ne amentintati la un moment dat ca ne taiati cauciucurile la masini la astia din Alba?
Mai Gigi iar n-ai avut somn noaptea.![]()
bv GIGI
si fire intinse la toata lumea...
Sper ca si anul asta sezonul rece la tine sa insemne megasalai frumosi.
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH