eu cu cei ce am vorbit si pe care ii stiu,i-au cam lasat mulinetele de la Daiwa,multe nu pot spune dar Shimano nu am pea auzit ca cedeaza as vrea sa-mi achizitionez ceva de 4000 de spining pe Mures si nu stiu de la ce firma,multumesc pentru orice sfat
![]()
Pai daca esti chitit pe Shimano ,ia-ti un Biomaster de 4000! Este peste Stradic si are raportul de 1:5 .Mai ieftin ,zic ca merge si un Stradic FJ modelul pentru americani ,insa are raport de recuperare taticule![]()
Ideal ar fi insa un TP ...
Daiwe nu-ti mai recomand daca zici ca "te lasa"![]()
![]()
Ai mai vazut vreun TP, intre 4000 si 6000? De vanzare in Romania, ma refer!![]()
eu cu cei ce am vorbit si pe care ii stiu,i-au cam lasat mulinetele de la Daiwa,multe nu pot spune dar Shimano nu am pea auzit ca cedeaza as vrea sa-mi achizitionez ceva de 4000 de spining pe Mures si nu stiu de la ce firma,multumesc pentru orice sfat
![]()
Pai daca esti chitit pe Shimano ,ia-ti un Biomaster de 4000! Este peste Stradic si are raportul de 1:5 .Mai ieftin ,zic ca merge si un Stradic FJ modelul pentru americani ,insa are raport de recuperare taticule![]()
![]()
Ai mai vazut vreun TP, intre 4000 si 6000? De vanzare in Romania, ma refer!![]()
Da, mai ales de 4000.
Poate cineva sa ma ajute sa cumpar o tica Taurus ( noua ) de 4000 sau 4500 . In RO nu am gasit-o iar din afara nu stiu de unde si nici cum.Cauta sa invarti o Tica Taurus 4500, se incadreaza perfect si este ful metal. Este cu mult peste ce are Shimano si Daiwa la acelasi pret. Multi fug cand aud de Tica dar Taurus pt. spinning si Abyss pt. stationar sunt foarte reusite. Nu fac reclama dar din multele mulinete pe care le folosesc astea imi plac enorm
![]()
![]()
Da, mai ales de 4000.
Daca nu te deranjeaza, imi poti spune si unde, aici sau pe privat? Ca eu ma tot uit, si n-am vazut nimic de actualitate, toate sunt deja vandute!
Cred ca sunt vreo 3-4 luni de cand ma invart dintr-o parte in alta si nu reusesc sa ma decid asupra unei mulinete.
[…..]
Mulinetele care imi fac cu ochiul sunt urmatoarele:
Shimano Biomaster 5000 SW
Shimano Biomaster 5000 FB
Shimano Stradic 5000 FJ
Daiwa Seagate 3500 QD
Cat costa bijuteria de mai sus?
am luat-o cu 214 euro ... cred ca depinde de unde o iei ca am gasit-o si cu 265 la fel cum am dat de ea si la 216.
am luat-o cu 214 euro ... cred ca depinde de unde o iei ca am gasit-o si cu 265 la fel cum am dat de ea si la 216.
Inca nu au scos si modelul de 4500? Nici in varianta Hyper(Seagate)?
Inca nu au scos si modelul de 4500? Nici in varianta Hyper(Seagate)?
Ce fir pui pe ea , sau ai pus, Emil ?
Frumoasa achizitie, imi trage si mie cu ochiul.
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH