pana la urma au tras urmatorii dintosi, pardon mustaciosi
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/h…b5b1017db70cc3d
(exceptand cuoarea bineinteles
) dincolo de captura , observ cea mai misto solutie pentru agatat gripul (exceptand cuoarea bineinteles )
.
Da,dar am si lasat ceva.....
(adica nu sunt toxice) deoarece am inteles ca nu toate icrele sunt comestibile. deoarece am prins un avat de aproximativ 3kg si cand l-am taiat am constatat ca are icre, asa ca vreau sa va intreb daca aceste icre sunt bune de mincat(adica nu sunt toxice) deoarece am inteles ca nu toate icrele sunt comestibile.
deoarece am prins un avat de aproximativ 3kg si cand l-am taiat am constatat ca are icre, asa ca vreau sa va intreb daca aceste icre sunt bune de mincat(adica nu sunt toxice) deoarece am inteles ca nu toate icrele sunt comestibile.
... avatii depun prin februarie-martie, din cite stiu eu. Cei care sunt mai verzui pe spate si au aripioarele rosiatice, ce cresc pina in marimea 1,5-2 kg, sunt masculi.0.0 Acest forum și echipa lui promoveaza conceptul "Catch & Release" in pescuit. In acest sens utilizatorii sunt rugati sa evite discutiile despre retinerea pestilor, prepararea lor in bucatarie si alte subiecte asemanatoare.
Nu de alta dar el stie mai bine drumul catre V.Oltului.
Scopul a fost sa gasim din nou cleanul si avatii(nu ca nu am stii acum locul
) dar si ca la intoarcere sa gustam un ciolan la Boita,ca tot eram in zona.Apa era din pacate un pic crescuta fata de zilele trecute dar tot am reusit sa pacalim un avat si ceva cleni.Ba chiar Alex a scapat in mal unul bun de tot.
In drum spre casa am vrut sa dam o geana si pe la Turnu insa aici apa era chiar mare mare si dupa 10 min.de dat fara sperante am intins-o spre casa.Poate data viitoare va fi mai ok.
, m-am consolat cu ciolanul
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH