Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Azi am avut unul maree din nou
S- a dezgatat dupa o ora de chin in care l-am ridicat de 2 ori vreo 3 m de la fund si in rest a facut doar ce vrea el
Lanseta Balzer, matrix mx5 senso pilk, avtiune de 40 - 130 g, 2,7 m. Fir yozury 30 lbs, mulineta daiwa exceler de 3000
[…..]
Experienta?Nu am pe Mures fiind plecat de mult din tara dar sper sa recuperez pentru ca o sa stau o perioada lunga pe acasa.
O sa va mai cer cate un sfat din cand in cand...
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »Trif Florin« (10. octombrie 2014, 14:12)
Azi iar a mancat bine avatul.Chiar am fost surprins sa-l vad din nou vioi,adica undeva la 17-18 buc. fata de ieri cand nu am prins decat 2.Drept e ca au fost cam de categoria mica,adica 1,5-2 kg.Si cleanul mare a dat bine,de astia au fost 3.
Azi iar a mancat bine avatul.Chiar am fost surprins sa-l vad din nou vioi,adica undeva la 17-18 buc. fata de ieri cand nu am prins decat 2.Drept e ca au fost cam de categoria mica,adica 1,5-2 kg.Si cleanul mare a dat bine,de astia au fost 3.
in ce zona pescuiesti ?!!
nu de alta, dar nu am mai auzit pe nimeni in ultimul timp sa se poata lauda cu atatea capturi de avat
[.....]
Anem ,azi a batut vantul ;)
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH