Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Sări de informațiile utilizatorului
Super Moderator
Locație: Saint Cloud, France
Profesia: Catfish angler
Ce pesti frumosi.
Gata ies si eu maine, acompaniat de Catalin.
Bravo Anem, salau super si avatul din poza pe masura.In acelasi loc in dupa amiaza asta locul era plin de iarba, am facut 30 de lansari numarate dupa avat si din ele 28 am scos voblerul plin de iarba locul respectiv e schimbator din cate se pare.Am cam ramas dezamagit, inca odata te felicit bravo pentru insistenta
dupa vreo 10 minute de insistenta dupa somn apare prima surpriza ...
dupa vreo 10 minute de insistenta dupa somn apare prima surpriza ...
BETON! N-as fi crezut ca la monstru' ala intra asa salau! Abia astept sa-mi arati live cum trebuie recuperate, atata cele de 50-si, cit si alea micute, de avat!
mie nu mi se pare nimic incredibil Zoran ca un salau de 70-71 de cm sa dea intr-o naluca de 9,5 (chiar daca e foarte voluminoasa) ... vorba aia, am prins salai de 800 de grame la jointed-ul de 13
mie nu mi se pare nimic incredibil Zoran ca un salau de 70-71 de cm sa dea intr-o naluca de 9,5 (chiar daca e foarte voluminoasa) ... vorba aia, am prins salai de 800 de grame la jointed-ul de 13
... cind toate cunostiintele din Ro JURA pe gume de 5-6 cm, e greu sa crezi ca un salau da intr-o naluca care "bate" ca toaca in bat!
Administrator
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Insa asa cum in ultima vreme (august - septembrie) pe Dunare somnii care ar fi putut inghiti usor un caras de 300 - 500g nu au vrut sa traga decat la momeli de dimensiuni mici
Administrator
Mie mi-au fost spuse alte povesti, si anume ca salaii de 3+/-1 kg prinsi in mal, la apa tulbure, au muscat toti la guma de 10-12 cm. Iar daca se dadea la gume de 5-6 cm, doar strapazani. De ex, o cunostiinta comuna de a noastra, care cunoaste f bine locurile in zona, a dat doar cu gumite 5-6 cm, si cel mai mare prins a fost de 1 kg. Dar e f bine asa, sa dea in continuare cu max 6
Administrator
Rapitorii sunt imprevizibili.
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH