Ms de recomandare Zoli ! Sper sa ajung zilele acestea intr-o misiune de recunoastere! Cu nalucile sunt inca in faza de inceput,dar tot consta in perseverenta! Cat tine firul meu (30 lb),atat sper sa tin si muschiiVili, bine te-am gasit si aici ;) ... cat despre somni trecuti de a doua tinerete iti recomand calduros barajul de pe Tarnava mica .... ceea pe langa Sg. de Padure sunt pesti mari si destul de flamanzi ... doar naluci sa ai si muschi sa tragi de ei.
. Eu pescuiesc mult pe tarnava mica ,insa in acea zona nu am auzit somn de cativa ani buni,deci sunt destul de surprins de recomandarea ta
. Apropo....dupa partida de aseara...un alt "accident" stiuca de 70 cm ! Nu are mustati,dar ma determina sa-l caut pe cel "batran" in continuare !

.Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
:
.
:
Fain Costi! Pacat de vreme intradevar. Si eu imi doresc sa ajung in clisura cat mai curand ,mai ales ca am inteles ca merge salaul ...Cel putin asa am primit azi informatia![]()
Din pacate, atunci cand apa a crescut si a inceput sa bata vantul spre golful unde eram cazati, s-a putut vedea halul de "civilizatie" de care dam dovada...

) si cu toate ca a fost luna plina cand in teorie pescuitul la somn nu prea merge(cel putin asa am citit eu pe internet) au iesit la poza trei somni sub un metru fiecare ce mi-au intrat la monturile os.A mai fost un al patrulea cam la 1,20m, 1,30m ce pe care l-am pierdut in momentul cand sa ii bag mana in gura sa il scot pe mal, sper ca data viitoare sa intre si ceva mai mare.
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH