si ca numar de somni si cu Hornet-ul ala pe care l-am carat dupa mine vreo 3 ani si nu mi-a dat un peste
probabil ca nu-l recuperam destul de incet din moment ce la tine, pe echipament de cast a functionat.
Capturile mele pe anul 2014 de pe raul Mures nu prea multe dar cat de cat
) restu au fost eliberati findca eu nu mananc peste deloc , fir intins in continuare
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
In schimb am "redescoperit" pescuitul cu poppere la avat... am prins doi, am avut cateva ratari, colegu` Vali a prins unu` mai frumos (3,2Kg)
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
O daaa.. superb popper-itul la avat... si merge pana in toamna tarziu. Iar adrenalina e la cote mari
.

Apai daca asta nu seamana cu "grebla"
(doar o gluma, nu vorbesc serios
)
O daaa.. superb popper-itul la avat... si merge pana in toamna tarziu. Iar adrenalina e la cote mari
Cu aceeasi ocazie am testat cu cateva gume mai grele lanseta Berkley pe care ai recomandat-o (Pulse)... de fapt nu exact aia, cea pana-n 40g.
Nu pot sa spun decat c-am cumparat-o....
Multzam fain!![]()
S-a comportat ireprosabil... Are suficienta carne si face fata cu brio pe Dunare pentru salau + intalniri cu diversi somnici...
) dupa o noapte de agitatie pe malul apei singur in pustiu am tras niste sperieturi cat ca nu sunt prea slab de inima din cauza animalelor salbatice 
dar mia spus ca din acel loc sa prins ... aveam si o poza cu el sper sa o gasesc
Una peste alta, cand vad stiuca pe Mures, creste inima in mine, ca am impresia ca sunt atat de rare...
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH