Salut Mane,
faine pozele, imi plac. Abia astept sa ajung in Italia, poate reusim sa pescuim impreuna
Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 25. April 2012
Beruf: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Registrierungsdatum: 27. Februar 2012
Beruf: Catfish angler
Pai nu mai fac... am crezut ca rezistaCe faci cu grip la somn ?![]()
Registrierungsdatum: 27. Februar 2012
Beruf: Catfish angler
Apai Tudore, nu stiu ce sa zic da` imi tre` exercitiu probabil.Numai mana, fara manusi, ajunge!
M-am intors dintr-un weekend petrecut in zona Bahna, la pescuit cu cloncul.
Din pacate pestii nu stiau ca vin....
Am vazut cativa, au venit si pe la momeala da` nu prea le-a placut (rame, lipitori sau rame + lipitori).
Scoici am cautat dar n-am gasit... nu mai sunt moarte pe apa (s-a racit apa...) iar pe langa maluri pe unde am cautat, n-am reusit sa dau de ele.
Am prins 2 bucati, unu de 1m si cativa cm, unul mai micut.
Cel mare l-am eliberat spre indignarea extrema a gazdei care mi-a promis printre altele ca-mi face reducere la cazare si-mi face si-o oala de "saramura" daca i-l dau....
Cel mic, cu mare parere de rau dar n-a supravietuit... ancora i s-a infipt cu toate varfurile pe undeva prin stomac cred... l-am adus acasa.
Mai pot sa va recomand ca daca doriti sa va blestemati soarta de pescari, incercati urmatoarea "stratagema":
Pescuieste (1) singur, (2) pe Dunare, (3) la clonc, (4) in conditii de vant, (5) dintr-o barca pneumatica usoara, (6) dotata cu un singur motor termic, (7) cu ancora "la tarat". Daca asta pare simplu mai adaugati: (8) un peste relativ mare agatat care dupa ce (9) distruge un grip prea mic (10) se infasoara in jurul cordelinei de la ancora in conditiile in care (11) vantul tocmai atunci s-a gasit sa se tripleze ca intensitate si (12) te impinge spre un mal plin de bolovani si cioate. Cool....
Pozele-s cam nereusite, am vrut sa fac una mai clara si cu eliberarea da` somnu` n-o mai avut rabdare si-o taiat-o.
Grip dupa intalnirea cu somnul.
Masuratoare somn.
Eliberare somn.
![]()
...
concluzia ... a avut mane aseara 4 somni in lanseta care sigur sareau de 2 metri si nu a reusit sa scoata nici unul. in afara ultimului, in cazul caruia totul a decurs ok dar a plesnit nodul fara motiv il las pe el sa spuna restul motivelor ... va dau doar un indiciu: Arctica 6000![]()
...
concluzia ... a avut mane aseara 4 somni in lanseta care sigur sareau de 2 metri si nu a reusit sa scoata nici unul. in afara ultimului, in cazul caruia totul a decurs ok dar a plesnit nodul fara motiv il las pe el sa spuna restul motivelor ... va dau doar un indiciu: Arctica 6000![]()
Imi pare enorm de rau pt Mane, dar si pt somnii ce au plecat cu Wobblerele-n gura sau in git!
Concluzia mea: firele slabe, lansetele si mulinetele la limita inferioara n-au ce cauta la pescuitul somnului.
Din cite am reusit sa-mi dau seama, toate 4 muscaturile au fost intr-un interval de 1 ora.
Pescuitul cu scule adecvate, unde un drill suparat aduce pestele la mal in max. 15 minute, plus poze si eliberare inca vreo 10 minute, plus odihna de 5 minute, s-ar fi terminat cu 2 pesti prinsi.
[.....]
[.....]
Ufff, abia astept sa ajung vad Po-ul...
Super tare iesirea, nu? E putin mai altceva decit plutaritul de pe mal sau pescuitul la salau cu jig...![]()
Da, tare iesirea, data trecuta o lanseta rupta, data asta un grip distrus... abia astept iesirea in care "nemernicii" astia de somnii n-or sa-mi strice nimic...Sa inteleg ca de-acuma inainte nu mai folosesti gripul la pescuitul somnului? BRAVO!