Astazi la inceput de saptamana am primit un plic de la judecatorie un plic in care sunt instiintat ca braconierul reclamat de mine la 112 si pe care politia a refuzat sa il verifice, m-a dat in judecata si cere 5000 ron despagubire pentru denigrarea imaginii. Tupeu incredibil...
Salut Tyrael, am si eu citeva intrebari aici, nu sunt lamurit ...
1. "braconierul" ptr care ai sunat la politie, l-ai cunoscut? ai sunat extra ptr ca "Ghita Brankonieru'" era pe apa, sau ai sunat ptr ca iti era cineva oarecare suspect?
2. au demonstrat la fata locului ca nu a fost braconaj ceea ce a facut el?
Eu vad asa lucrurile: tu, ca un cetatean exemplu, ai dat dovada de curaj civil si te-ai incumetat sa suni la 112, sa si apari la fata locului cu politia, nu ti-ai ascuns identitatea. Astfel de cetateni ar trebui rasplatiti, astfel de cetateni vor aparea oricind si o femeie necunoscuta care-i batuta pe strada de vagabonzi. La acel moment tu ai suspectat un individ oarecare, care dupa parerea ta, bracona. Este la fel ca si cind ai vedea pe cineva seara cu scara, incercand sa sara un gard intr-o curte privata. Anunti politia, si se dovedeste ca de fapt era gradinarul care repara gardu'. Nah, mare scofala, bine ca chiar nu a fost hotu'!
Nu mi-as face probeme in locul tau.