...... Pai daca vrei sa pescuiesti din pneumatica la clonc un motor de 2,3CP iti ocupa jumatate de zi sa ajungi la zona vizata si alta jumatate de zi sa te intorci de acolo. Sfatul meu este sa-ti reevaluezi puterea motorului. Daca l-ai pune pe o barcuta de 2,3m nu ar fi o problema prea mare deplasarea, insa pentru 2,70 sau 3m este ca si cum ai trage la rame cu mult zgomot.
10 km/h este suficient, eu am nevoie ca sa ma aduca inapoi de unde plec. Acolo ajung cu masina sau cu o alta barca si intentionez sa ma las in deriva 10/15 km....... Pai daca vrei sa pescuiesti din pneumatica la clonc un motor de 2,3CP iti ocupa jumatate de zi sa ajungi la zona vizata si alta jumatate de zi sa te intorci de acolo. Sfatul meu este sa-ti reevaluezi puterea motorului. Daca l-ai pune pe o barcuta de 2,3m nu ar fi o problema prea mare deplasarea, insa pentru 2,70 sau 3m este ca si cum ai trage la rame cu mult zgomot.
10km / ora urcand in amonte pe rau mare sau Dunare
Prin urmare Zoran mai primesti comenzi? La ce pret?
Perfect, mai astept vreo doua zile si am sa comand. Astept o oferta de la cineva din tara pentru o barca gonflabila si un sonar Lowrence HDS-5 Gen2 Combo, cel putin asa mi-a zis ca imi va face o oferta ok la pachet. Sa vad cum o sa sune si daca nu va fi pe placul meu am sa comand si clonc si sonar, daca nu doar clonc. Sper ca nu este cu suparare...dar stii cum e buget limitat si vrei sa rezolvi cat mai multe.
Discutia am avut-o in acest sens, am precizat ca doresc un sonar model european, altfel nu il i-au. Reprezentantul firmei cu care am discutat m-a asigurat ca este model european, ei aprovizionandu-se din Germania. Acum....sa vedem a zis orbu. Inca nu am primit oferta certa pentru pachet.Sonarul HDS 5 combo are si gps! Ai grija ca sonarul sa fie model european si nu USA, altfel nu-ti functioneaza corect GPS-ul. Vezi si raspunsurile aici: Sonare cu GPS din SUA, da sau ba?
Nu eu am spus asta, altcineva a facut afirmatia, eu am preluat-o si am zis ca ma satisface. Nu voi merge singur la pescuit, chiar de pe mal cand am fost la pescuit am mai fost cu cineva. Daca nu gaseam vreun prieten amator, mergeam cu sotia.Sincer ma indoiesc de faptul ca vei scoate o viteza de 10km/h cu 2,3cp montat pe 2,7m. Eu cu 5cp, daca nu imi reusea glisarea nu depaseam 6-7km/h.
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH