Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Avand in vedere ca nu-i chiar o investitie neglijabila ca valoare io zic sa-l iei pe cel mai bun pe care ti-l poti permite.
si costa 50 dolari taxele postale. ajunge in maxim 2 saptamani. cu 200 sau 250 euro iei unu f f bun de akolo cu toate taxele incluse. eu mi-am luat. binenteles second.. da gasesti si nou la pretul asta. numai ca second iei unu smecher tare.
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
. daca esti utilizator ebay te sfatuiesc sa cumperi de pe ebay din america . is f ieftine acolo si daca faci "intelegere" cu cel care trimite.. nu platesti nici vama daca stie ala ce sa scrie la expedieresi costa 50 dolari taxele postale. ajunge in maxim 2 saptamani. cu 200 sau 250 euro iei unu f f bun de akolo cu toate taxele incluse. eu mi-am luat. binenteles second.. da gasesti si nou la pretul asta. numai ca second iei unu smecher tare.
althfel,
))) sau le cumpara la pachet de pe un forum si a doua zi le punea la vanzare mult mai scump pe acelasi forum. Pe cand la americani multi le vand pentru ca au luat ceva mult mai bun sau nu mai au nevoie. sau alte motive. si ce obicei pretul la ceva folosit la ai e foarte mic. eu l-am luat al meu cu o ureche rupta la transducer si tipul il vindea ca " piese " , dar el functiona... am reparat si nu are nici o treaba. am platit 120 dolari cu toate taxele
) pentru mine o meritat riscul , acuma depinde de fiecare.
)) multi inca pescuiesc la ecran si setca
) si nu prea au ce face cu sonare
dar daca costa 220 sau 230 euro din germania si ti-ar fi suficient te sfatuiesc. dar si acolo in caz de garantie tot te ajunge transportul 50,60 euro ... in Romania marea problema is firmele de specialitate si reprezentantele... pentru ca nu este inca o piata dezvoltata.. putini colosesc asa ceva)) multi inca pescuiesc la ecran si setca
) si nu prea au ce face cu sonare

dus-intors . e fain daca e asa in germania... chiar nu stiam de regulamentele astea cu UE.... ar fi super tare daca ti-ar plati ei chiar si transportul... bine ca la noi nu se tine cont de nici un regulament in ROmania... in primul rand se evita sa aduca la cunostinta catre populatie tocmai in ideea sa nu raspunda firmele pe urma conform regulamentelor.. Traim intr-o tara in care dezinformarea face parte din marketing
) am patit recent o situatia similara cu firma mea... si am pierdut 2000 euro pentru care ma judec... o firma mi-a dat o solutie tehnica cu niste echipamente pe care le-am achizitionat. solutia tehnica nu a fost buna si eu am suportat toate costurile din cauza lor fata de clientul meu... ei neavand bunul simt macar sa accepte retururi ,invocand ca o trecut 2 luni si alte motive....si un site serios daca se poate de unde imi pot comanda?
de exemplu aici: Catfish-Fishing-Shop
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH