Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »Eugen« (22.12.2012, 07:30)
Daca un peste ti-a luat in drill mai mult decat lungimea asta de fir, nu-mi vine sa cred ca ai sa-l mai scoti vreodata nici daca ai avea dublu sau triplu.
Multumesc pentru orice opinie legata de subiect.
Daca un peste ti-a luat in drill mai mult decat lungimea asta de fir, nu-mi vine sa cred ca ai sa-l mai scoti vreodata nici daca ai avea dublu sau triplu.
Multumesc pentru orice opinie legata de subiect.
Greșit......cel de 2,6m în primele 10 minute a luat de pe mulinetă circa 150-170m ......![]()
Asta depinde foarte mult si de natura locului... daca zona e plina de buturugi si cioate, si 20 m de fir e prea mult... daca e doar nisip sau argila, poti sa plimbi pestele pana te plictisesti ... insa la prinderea pestilor mari barca este mai mult decat binevenita.... nu astepti ca pestele sa vina la mal ... ata dupa el si pompezi sa iasa la suprafata... departe de mal, intre ape, poti sa tragi de el cat te tin muschii ...
Acest răspuns a fost de 4 ori editat, ultima oară de »LARRY« (09.12.2012, 18:20)
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »Eugen« (22.12.2012, 07:30)
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Larry, nu pot sa te contrazic pentru ca dupa cum am vazut ai mult mai multa experienta fata de mine cu pesti de talie mare.Greșit......cel de 2,6m în primele 10 minute a luat de pe mulinetă circa 150-170m ......Daca un peste ti-a luat in drill mai mult decat lungimea asta de fir, nu-mi vine sa cred ca ai sa-l mai scoti vreodata nici daca ai avea dublu sau triplu.
Multumesc pentru orice opinie legata de subiect.![]()
Mie doar mi se pare ca daca un peste ti-a luat >100m de fir, deja are suficiente "grade de libertate" incat sa gaseasca o "buturuga" de sub care nu-l mai scoti veci... .
Mie doar mi se pare ca daca un peste ti-a luat >100m de fir, deja are suficiente "grade de libertate" incat sa gaseasca o "buturuga" de sub care nu-l mai scoti veci.
Locație: Suceava
Profesia: jurist, actualmente vanzator de utilaje pentru constructii
Locație: Suceava
Profesia: jurist, actualmente vanzator de utilaje pentru constructii
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »Eugen« (22.12.2012, 07:31)
n primul rand echipamentul era foarte slab,subdimensionat, pentru peste de asemenea calibru, in al doilea rand omul de la capatul firului prea agitat si fara experienta, tinea batul de parca ii era frica de peste, cum sa oboseasca pestele daca toata forta era doar in fir, batul paralel cu apa, slab ''pescar'!
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH