Fiind un forum unde se respectă egalitatea între oameni, toţi utilizatorii sunt rugaţi să se adreseze între ei la “per-tu” şi să se comporte între ei ca între prieteni.
1. si impreuna si separat, iti poti si memora punctele unde ai gasit pestii, si a doua zi sa regasesti exact acelasi loc
2. cel mai eficient, emite cu enorm de putini Watzi (digital), si are o rezolutie mai buna ca orice alt sonarndenla Lowrance
3. da
4. Un HDS5 (adica cu GPS) cam greu gasesti sub 750 de euro, un HDS5x gasesti in jur de 690,- euro, si nu, nu gasesti ceva mai bun la acest pret.
Salutare Zoran ma bag si eu in seama cu o intrebare ,pretul de 750 euro e cu tot cu modulul "structure scan" sau fara..si daca e fara cu ce e mai bun sonarul asta fata de un alt sonar clasic....eu cred ca diferenta o face numai acel modul daca e atasat.....greetings!
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Incearca sa-l iei din US, daca ai posibilitatea.Salutare Zoran ma bag si eu in seama cu o intrebare ,pretul de 750 euro e cu tot cu modulul "structure scan" sau fara..si daca e fara cu ce e mai bun sonarul asta fata de un alt sonar clasic....eu cred ca diferenta o face numai acel modul daca e atasat.....greetings!
Va multumesc frumos pt promtele raspunsuri ,dar fiecare raspuns pare ca genereaza o alta intrebareastfel daca cumpar sonarul din US acela nu e in unitati de masura US si nu metric ? stiu ca la humminbird modelele pentru Us nu masoara decat in unitati de masura americane iar cele europene numai in metric nu au in setari posibilitatea de a schimba unitatile de masura , iar daca e din state de ce trebuie sa fie neaparat modelul cu "x" fara gps ? Ce parere mai aveti de modelele cu "down scan" voi ce preferati? sonar clasic hds5 la care mai tarziu sa-mi cumpar si modulul "SS"? sau direct un sonar doar cu "DS" neavand disponibila toata tehnologia dar economisind astfel o suma frumusica? multumesc frumos
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »ggixx« (23.02.2013, 16:46) din următorul motiv: spre rusinea mea am postat o intrebare care isi gaseste raspuns in alt subiect,abea acum am citit acolo..
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH