Acest răspuns a fost de 2 ori editat, ultima oară de »ovidiu« (17.12.2012, 08:03)
Salut Ovidiu
Am eu aceasta lanseta,varianta de 2,7m.Din pacate e nou,inca nu a vazut apa saraca deoarece am asteptat firul de la Zoran si slammerul 760 din Germania si intre timp a inceput prohibitia.Pare o lanseta ok dar mai multe pot sa-ti spun dupa prohibitie cand am sa-i fac si botezul.
Abia astept sa se termine prohibitia.Sper sa avem parte si de vreme frumoasa,deoarece pana acum a fost frig si foarte multa ploaie. Pana atunci![]()
.
Daca esti dispus sa dai ceva mai mult pe o lanseta, atunnci, dupa parerea mea, cele mai bune lansete la ora actuala de tras la pom/ geamandura/ grund la distanta, sunt de la TaffiTackle "Unlimited Guiding" (159 euro bucata):
Daca esti dispus sa dai ceva mai mult pe o lanseta, atunnci, dupa parerea mea, cele mai bune lansete la ora actuala de tras la pom/ geamandura/ grund la distanta, sunt de la TaffiTackle "Unlimited Guiding" (159 euro bucata):
mar interesa de unde sar poate comanda?
Am găsit la ofertă lansetă Lanseta WFT J.V. Carbon Never Crack BankCat 3m 200-1000g şi, în ultimul moment, am vobservat că sunt două modele de lansetă Lanseta WFT Never Crack BankCat 200-1000g, iar una are în nume inclus şi J.V. Carbon. Ştie cineva care dintre ele este mai bună, sau ce le diferenţiază?
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH