Vreau sa merg vinerea viitoare in delta si am auzit ca nu este voie cu cloncul ..stiti cv de interdictia asta..? o sa merg pe la crisan,murighiol ..cam pe acolo
Multumesc de raspuns
mi-a spus cristi t ca ii interzis si ca se plateste o taxa dar eu o sa le dau...sfaturi
)
Eu nu am fost niciodata in delta la pescuit .am fost acum vreo 6 ani cu nasul meu cand ducea pui de la agroland si am trecut cu bacul de la braila catre tulcea aia a fost prima data..
sper sa tina vremea cu noi si daca misca cv va fii o partida de vis ..parerea mea
Cloncul nu stiu ...Insa ,din cate am mai auzit si eu , este interzis sonarul in Delta ,mai ales pe bratele principale ,navigabile. Chiar am vazut o emisiune de pescuit in care Paco (pescar de spinning -campion national vreo doi ani la rand parca) era avertizat de politia de frontiera de acest lucru .Emisiunea era undeva pe bratul SF.Gheorghe cred.
Nu mai vorbiti prostii...azi m-am intors din Delta, de pe Chilia, am cloncanit 6 zile ...continuu, politia de frontiera m-a verificat la acte ...au vazut si sonarul si nu au treaba cu nimic, au vb foarte frumos si nu-i intereseaza decat in ce fel interactionezi cu misiunea lor...paza de frontiera...mergeti si nu va mai consumati ....
Pe viitor o sa ma abtin sa mai vorbesc prostii. In rest ...fir intins! nu am intrebat de articolul care interzice cloncul pentru ca eram in neregula cu altele...da si s-a mai luat si de sonarul meu atunci cand l-a vazut, aproximativ a spus ca,, nu am voie cu sonarul sa caut pestii ci doar sa caut gropile ''...credeti-ma ca m-am abtinut si de aceasta data.
Nu mai vorbiti prostii...azi m-am intors din Delta, de pe Chilia, am cloncanit 6 zile ...continuu ....
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH