Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
merci, cred ca e mai OK asa pentru ca sunt multi care il cauta cu artificiale ...
Gata!
E inainte de subforumul clonc
Citat
Salut Anem,
cind te-ntilnesti cu butoane in germana, scriemi repede unde sunt, ca sa pot sa le corectez.
Merci
Citat
Greșeală la salvare!
Nu mai ai la dispoziție poze de încărcat!
Citat
Statistica ta
Poze: 0
Comentarii: 0
Clik-uri: 0
Spațiu de memorie: 0 Byte
Următoarea încărcare: Donnerstag, 8. Januar 1970, 01:00
voiam sa testez si daca functioneaza galeria cu poze asa ca voiam sa incarc o poza aiurea ce o am aici pe calculator cu Po-ul dar se pare ca nu merge ... imi da eroarea asta:
Citat
Greșeală la salvare!
Nu mai ai la dispoziție poze de încărcat!
si daca ma uit jos in dreapta, la statistica galeriei mele observ asta:
Citat
Statistica ta
Poze: 0
Comentarii: 0
Clik-uri: 0
Spațiu de memorie: 0 Byte
Următoarea încărcare: Donnerstag, 8. Januar 1970, 01:00
cred ca e o problema cu data ... fiind 8 ianuarie 1970 ...
ps : acum vad ca in mesajul scris de mine in loc sa apara CITAT apare in germana Zitat
Salut,
incearca acuma, ar trebui sa mearga.
dar sunt tot eu citat si nu cel pe care am dorit sa il citez sau respectivul paragraf.
eu deocamdata am o alta problema:
- daca vreau sa raspun intr-un topic unde am mai avut postari, dar vreau sa citez pe cineva, cand apas pe raspunde cu citat, mi se deschide pagina pt raspuns, dar sunt tot eu citat si nu cel pe care am dorit sa il citez sau respectivul paragraf.
nu stiu daca m-am facut inteles dar am incercat sa explic cat am putut, eventual daca nu se intelege, o sa exemplific
uite acuma exact la fel am facut, asa cum ai zis tu si cum am facut si anterior.eu deocamdata am o alta problema:
- daca vreau sa raspun intr-un topic unde am mai avut postari, dar vreau sa citez pe cineva, cand apas pe raspunde cu citat, mi se deschide pagina pt raspuns, dar sunt tot eu citat si nu cel pe care am dorit sa il citez sau respectivul paragraf.
nu stiu daca m-am facut inteles dar am incercat sa explic cat am putut, eventual daca nu se intelege, o sa exemplific
Jos - dreapta:
Citeaza/ citeaza direct mesajul
Inca nu m-am prins ce trebuie sa fac ca sa primesc mesaje pe mail la topicurile la care particip
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH