Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

mhoria

Biban

• Autorul acestui subiect este »mhoria«

Răspunsuri: 101

Locație:

• Scrie un mesaj privat

1

25.02.2017, 17:54

Cloncuri la F&H 2017

Salutare tuturor! :noroc:
Am rugat un amic, pe George, lucrator in lemn si pescar, sa imi faca niste cloncuri avand ca model de baza, etalon, un clonc "Ebro2". Am vrut o pastila putin mai alungita si mai mare, pentru a putea folosi cloncul pe baraje cu ape de peste 13 m. Dupa mai multe incercari a iesit din mainile lui ce imi doream si am fost placut surprins ca batea foarte bine si ridica cu usurinta somnii. Cel mai mare somn in 2016 cu acel clonc l-am adus la montura si dupa mai multe ridicari repetate a si muscat!
De atunci George s-a specializat in cloncuri si face mai multe modele, inclusiv modelul meu preferat.
Pe 4 si 5 martie va fi pe la targ, la F&H, iar cei interesati se pot intalni cu el si pot vedea si cumpara cloncuri.
Pretul cu care le vinde este de 80 lei, "ca nu e sezon", asa cum spune el!
Il gasiti la 0727 408 261
:clonk

mhoria

Biban

• Autorul acestui subiect este »mhoria«

Răspunsuri: 101

Locație:

• Scrie un mesaj privat

2

25.02.2017, 18:21

:noroc: :clonk

mhoria