Nu am nevoie (vorba vine!) de locurile de pescuit,monturi ,gume...Vreau sa stiu cum ajung mai usor din Aiud ,pe unde sa parchez,de ce sa ma feresc si alte chestii banale dar importante pentru mine!
Chestia cu peturile e clara...
Daca se organizeaza o treaba mai serioasa ...probabil din barca ,desi recunosc ca nu prea imi place
Asa ca as dori informatii pentru ambele situatii ,dar mai ales pentru varianta mal! Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Timisoara
Profesia: Mecanic intretinere si mentenanta
Mare expert in pescuitul salaului pe Dunare sau pe Mures, obisnuieste sa procedeze cam asa: isi ia cu el doar motorul de barca, inchiriaza o barca de le pensiunea din Bazias si, cu ajutorul si unui sonar care sa-i arate structurile, pescuieste cam pana la insula de le Divici. Rezultatele sant remarcabile, aproape ca nu este iesire sa nu aiba si capturi importante. Daca gresesc postand imaginea de mai jos, il rog pe Costi sau Zoran s-o stearga: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=…&type=3&theater
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Timisoara
Profesia: Mecanic intretinere si mentenanta

Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »Nelutu« (24.02.2013, 17:57)
E drept ca salai de 11 , 15, 16 si 19 kg nu vezi pe nici unde!!!!
Asta de 19 nu l-am vazut inca nici eu ,dar ...
.......nu pot intra pe facebook pentru ca nu am cont! Comparativ cu un prieten care tocmai si-a facut cont sa poata admira salaiiE drept ca salai de 11 , 15, 16 si 19 kg nu vezi pe nici unde!!!!
Asta de 19 nu l-am vazut inca nici eu ,dar ...
Legat de clisura ...am lansat provocarea suprema in seara asta la un prieten si mai lansez una in direct : Adiwolf mergem?!!!![]()
Intre timp am fost si in clisura
Un singur lucru va mai spun : merita!
Chiar daca nu m-am "ingropat" in salau ,insa experienta este deosebita.Si inca ceva...imi place mai mult zona Bazias decat Dubova.
![]()
Adevaru e ca nu ma poti convinge cu facebook-ul . Pur si simplu nu vreau sa-mi fac cont! In rest astept si eu sa se trezeasca lumea ...![]()
)))) Iar ulterior am vazut ca ti-ai facu tcont))))
Umbla multa informatie pe acolo .Plus ca a trebuit sa intru intr-un grup inchis si ...asta e! Cam 65% imi pare rau ca am cont !
... F adevarat ca e multa informatie din domenii diverse dar toate iti vor timpul...Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH