Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
)) te face si bou si prost in acelasi timp "de ce nu intelegi" esti asa de prost ca un bou
)))))
)!
)
. Daca in loc sa o tina pe a lui intreaba cum de 1+1 fac 2 atunci il intrebi: esti bou de nu intelegi? … care iarasi nu poate fi luata ca o jignire, ci doar ca o constatare la care este atasata o intrebare.
) si daca ii raspunzi pe masura, direct se ataca si incepe sa injure (si acum rad la faza cu taiatul porcului direct in rau … Tudor
).
: Mures stai ,ca mai pierdut
cum e aia cu taiatul porcului in rau?
. Una-i să-i spui omului cu durere "măi tu eşti prost, nu vezi ce faci" şi alta-i să-i spui din avion mai ştiu eu ce cuvinte de ocară. Consider că pe forum nu-şi au locul astfel de conversaţii, mai ales că nu se discută faţă-n faţă şi atunci se interpretează matematic, îi spui frumos ce ai de spus şi când se depăşesc limitele există regulament. Sări de informațiile utilizatorului

) ca e batut in cap, as incerca sa formulez aprecierea intr-un mod mai amical 
. Cu alte cuvinte, fara a rosti vreun "apelativ", ma poti jigni.
Sări de informațiile utilizatorului
Asta cred eu nu este o jignire pentru simplul motiv ca nu-i apreciere personala ci este un adevar "absolut", vizibil oricui: metoda fiind ilegala, termenul este indreptatit.Daca tu pescuiesti folosind o metoda ilegala, si eu mai apoi strig dupa tine : "braconierule", ar trebui sa ma cenzurez? sau in acest caz, am voie?
Ca acum e ca si inchis ...Oricum tot mai interesante topicurile
Puneti-va in situatia in care acest cuvant v-ar fi adresat voua...ati gandi la fel???3) atunci nu mi se pare o jignire sa ii spui ca este un bou, asa cum spunea attila, este doar o constatare
Puneti-va in situatia in care acest cuvant v-ar fi adresat voua...ati gandi la fel???3) atunci nu mi se pare o jignire sa ii spui ca este un bou, asa cum spunea attila, este doar o constatare

Mai indicat ar fi sa-ti spuna ca ai sustinut o prostie si pe viitor ti-ar da de gandit la afirmatiile pe care le faci,nu cred ca trebuie sa folosim cuvinte grele indiferent cat de destepti ne vedem
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH