Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

Ady

Ediseu

Știucă

Răspunsuri: 695

Locație: London

• Scrie un mesaj privat

21

23.04.2013, 01:30

Salut Ady si bine ai venit! :welcome:
:pescuit: :pescuit:

Răspunsuri: 2 642

Locație: Bucuresti

• Scrie un mesaj privat

22

23.04.2013, 14:40

:welcome: Pescuiesti de pe mal, sau din barca?
P.S. Sunt curios cati dintre noi, de pe forum, sau dintre romani, in general, isi mai practica profesia de baza, mai ales in tara :gandesc: !
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!

informer

Administrator

Răspunsuri: 3 440

Locație: Giroc

Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat

• Scrie un mesaj privat

23

23.04.2013, 14:51

P.S. Sunt curios cati dintre noi, de pe forum, sau dintre romani, in general, isi mai practica profesia de baza, mai ales in tara !
Am tot cautat prin postarile anterioare ceva legat de asta... da` n-am gasit. :rizi:
Nu ca n-ar fi o discutie interesanta... :bravo: :noroc: .
Scuze pt. off-topic, bine ai venit.
----
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."

Rapace

Oblete

• Autorul acestui subiect este »Rapace«

Răspunsuri: 48

Locație: /bucuresti

Profesia: inginer

• Scrie un mesaj privat

24

23.04.2013, 15:33

Pesuiesc de pe mal ,am o barca dar nu ma prea inteleg cu pescuitul din barca si numai la naluci artificiale, am avut cateva capturi de somni pe artificiale dar numai atunci cand nu eram pregatit pt mustacios ar spune unii din" hazard "nu chiar ,de cate ori am fost expre dupa el cu lanseta si mulineta dedicate nu am avut rezultate notabile....
P.S. Evergreen sa stii ca ai dreptate mai ales generatia mea nu prea profeseaza in domeniul calificarii ...dar na ne adaptam ...
P.P.S Ionute bine te-am gasit vad ca te documentezi intens .....asa cum iti spuneam Anem are trebuinta de firele alea cu un motiv ,pe Po are sansa sa dea de monstruleti mult mai des decat pe la noi :noroc:

Răspunsuri: 133

Locație: Bucuresti - Onesti

Profesia: Student, liber-profesionist

• Scrie un mesaj privat

25

23.04.2013, 20:50

P
P.P.S Ionute bine te-am gasit vad ca te documentezi intens .....asa cum iti spuneam Anem are trebuinta de firele alea cu un motiv ,pe Po are sansa sa dea de monstruleti mult mai des decat pe la noi

Multumesc, asa este, dar intotdeauna este bine sa fii pregatit(am si un tambur cu 30 lb) :rizi:
Always C&R

IonutFishing

Adrian S

Șalău

Răspunsuri: 220

Locație: SEBES-ALBA

• Scrie un mesaj privat

26

23.04.2013, 21:29

Salut, :welcome:

Răspunsuri: 2 642

Locație: Bucuresti

• Scrie un mesaj privat

27

27.07.2013, 21:46

P.S. Sunt curios cati dintre noi, de pe forum, sau dintre romani, in general, isi mai practica profesia de baza, mai ales in tara !
Am tot cautat prin postarile anterioare ceva legat de asta... da` n-am gasit. :rizi:
Nu ca n-ar fi o discutie interesanta... :bravo: :noroc: .
Scuze pt. off-topic, bine ai venit.

Mai bine mai tarziu, decat niciodata, abia acum am intrat pe forum, postarea mea avea legatura cu profesia colegului Rapace, inginer, si cu conditiile actuale cand majoritatea nu mai activeaza in domeniul in care au specializarea, intre care ma numar si eu! Ca sa nu mai spun de cei care pleaca, dintre care multi se reprofileaza!
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!