Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Eu am cumpărat de la Lidl anul trecut 4 șuruburi de pământ (parca am si pus ceva poze pe aici) si i-am folosit de fiecare data. Sunt foarte rezistenți si mult mai solizi decât acele corniere (am si așa ceva). Se înșurubează destul de ușor, singura problema intradevar este greutatea lor, folosesc o ranița de armata pentru a le transporta. Daca mergi cu mașina pana aproape de locul de pescuit merita daca nu e cam greu.
Nu stiu daca rezista la mai multe cicluri de insurubari/dezsurubari... daca te duci in acelasi loc la pescuit atunci montezi odata si cu un pic de noroc o vei gasi si data viitoare... oricum una de 80 cm are 5,5 kg... 2 suporturi 11 kg... si ma gandesc ca ai nevoie de 4 bucati, chiar daca pescuiesti cu 2 lansete, 2 plasezi intr-un loc si ceilalti in alte locuri ...
Am poza de anul trecut în care dacă faci mare poza se vad aceste șuruburi de pământ în acțiune.
Imi amintesc ca cineva a vorbit despre acele "burghie" de la Lidl, dar la momentul respectiv nu am ajuns sa le vad.
Mai folosesti si altceva pe langa ele sau bagi lansetele direct in ele. Poate cand mergi la pescuit le faci o poza. Merci.
Am poza de anul trecut în care dacă faci mare poza se vad aceste șuruburi de pământ în acțiune.
Imi amintesc ca cineva a vorbit despre acele "burghie" de la Lidl, dar la momentul respectiv nu am ajuns sa le vad.
Mai folosesti si altceva pe langa ele sau bagi lansetele direct in ele. Poate cand mergi la pescuit le faci o poza. Merci.
Folosesc aceeași țeavă de aluminiu ca și la suportii cu corniere doar ca am mai dat o gaura în partea de jos a țevii pentru a putea înfileta acel șurub care se vede și în poza. In acest fel țeava are un joc de 10 grade fata spate ceea ce este bine în momentul când trebuie sa smuncești puternic lanseta din suport. Tot în pachetul cu aceste șuruburi de pământ au mai fost și niște garnituri de plastic de diferite dimensiuni, una din ele s-a potrivit perfect pe țeava de aluminiu pentru a nu zgâria lanseta (se vede și în poza, sunt cele cu rosu).
Mai este și un mini levier care te ajuta sa înfiletezi ușor șurubul. Una peste alta zici ca au fost făcute special pentru asa ceva și dacă as fi dat comanda la cineva sa le facă nu cred ca le făceam mai bine.
... dar sunt relativ grele, puteau sa le facă și ei din aluminiu
.....io zic ca arcu!!!La această variantă de suporţi importantă este ţeava
Da, sunt pe Mures. Nu am incercat pe Tarnava dar mi-ai trezit interesul.Pozele sunt facute pe Mures? A incercat cineva pe lacul de acumulare de pe Tarnava, langa Blaj?
din ce metal sunt? e o idee bina si nu sunt asa greu de facut
Eu i-am facut din teava,dar nu stiu ce teava este,este foarte usoara .Nu au iesit grei deloc.
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH