Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »diccosmin« (31. Dezember 2012, 01:23)
).Eu am modelul de huse ce se producea pana in 2012 si ma gandesc ca au rezolvat problema la astea noi ce le au in catalogul din 2013.Am cumparat tot ansamblul cu 99 de euro imi amintesc, numai ca nu folosesc husa mare unde pot pune cele trei huse mai mici pt ca tot ansamblul devine prea greu.Mai cautati pe net pt ca poate gasiti ceva mai de calitate parca nu sunt prea multumit de calitatile huselor(parerea mea) ma intereseaza si pe mine daca gasiti ceva interesant postati aici sa vedem toti.
o sa-l caut pe cel din 2013 sa vad.
se pierde prea mult timp, mai ales ca eu ma duc cel putin o data pe saptamana la pescuit.Consider ca cea mai buna husa e aceea unde poti introduce lanseta cu mulineta montata pe ea si cu cat e mai rigida cu atat mai bine. Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »mane81« (31. Dezember 2012, 02:18)

Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 25. April 2012
Beruf: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
.
Eu am luat de la Fishing Mart din Polonia, la o reducere si am dat vreo 27 euro pe bucata.Interesant...cam cat costa asa ceva?
Am avut io bazooka cu tub d-ala reglabil intre anumite limite.Cineva are Tub de lansete Bazuka ? Cum este, merita pretul pe care are ? Daca calatoriti cu avionul, cu ce tip de husa/tub transportati lansetele ?
.Benutzerinformationen überspringen
Dimensiuni:@Informer - poti posta niste dimensiuni pentru husa-tub Cormoran?
-distanta cotor pana la buzunarul mulinetei,
-marime buzunar mulineta (incape o Penn 950?)
Registrierungsdatum: 27. Februar 2012
Beruf: Catfish angler