Sie sind nicht angemeldet.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

Adam

Anfänger

• »Adam« ist der Autor dieses Themas

Registrierungsdatum: 8. Dezember 2012

• Nachricht senden

1

Samstag, 15. Dezember 2012, 14:19

Balastiera Apa SATU MARE

Ii se mai spune si lacul fara fund,aproximativ adancime 30-70 de metri intins pe 130 de hectare.Anual mor acolo 10-50 de persoane... din care doar putini sunt gasiti de catre scafandri.Scafandri sunt ingroziti de ce vad in apa pesti uriasi chiar si de 3 metri voare sa fie Somnul?

Publicat la:
18 iulie 2009
ora:
01:40:46
de catre:
ionik

e
suuper fain la apa,numai k s-a descoperit k balastiera nu are fund si
ca sunt nisipuri miscatoare si ca cik are leg cu M Neagra,inclusiv ca
sunt pesti carnivori,in fine e frumos dar dak te prea aventurezi o
patesty k au murit sute de persoane shi nu le-au gasit cadavrele(comentarile sunt luate de pe internet) Orice ar fii vara ce vine voi pescui acolo 2-3 saptamani sper sa prind si eu monstri de acolo !

attila

Fortgeschrittener

Registrierungsdatum: 24. Februar 2012

• Nachricht senden

2

Samstag, 15. Dezember 2012, 14:43

Dupa continutul mesajului, as spune ca cel ce a scris mesajul este un pusti manelist, de maxim 15 ani, caruia ii plac mult povestile lui Petre Ispirescu.
Cat despre Apa...n-am nicio parere personala, dar am auzit de prin alte parti ca, nu mai e ce-a fost odata....
Voi ma urati ca sunt altfel, eu va compatimesc ca sunteti toti la fel.

Adam

Anfänger

• »Adam« ist der Autor dieses Themas

Registrierungsdatum: 8. Dezember 2012

• Nachricht senden

3

Samstag, 15. Dezember 2012, 14:50

Pai,nu mai este ce a fost odata... te taxeaza pentru orice(parcare,sezlong,daca mananci seminte...).

informer

Administrator

Registrierungsdatum: 25. April 2012

Beruf: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat

• Nachricht senden

4

Samstag, 15. Dezember 2012, 18:18

Scafandri sunt ingroziti de ce vad in apa pesti uriasi chiar si de 3 metri voare sa fie Somnul?
Daca mergi in RO la pescuit pe 10 lacuri diferite, cel putin la 8 dintre ele o sa auzi povestea asta... singuru` lucru care mai difera ii dupa ce s-au bagat scafandri: un om inecat, o masina, un motor de barca etc... da` invariabil au iesit ingroziti si s-au jurat ca acolo nu mai intra... :rizi: .
Cat despre nisipuri miscatoare, "n-are fund" , pesti carnivori si alte d-astea... no comment. :)
----
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."

LARRY

Profi

Registrierungsdatum: 1. März 2012

• Nachricht senden

5

Samstag, 15. Dezember 2012, 20:08

Daca mergi in RO la pescuit pe 10 lacuri diferite, cel putin la 8 dintre ele o sa auzi povestea asta... singuru` lucru care mai difera ii dupa ce s-au bagat scafandri: un om inecat, o masina, un motor de barca etc... da` invariabil au iesit ingroziti si s-au jurat ca acolo nu mai intra... :rizi: .
Cat despre nisipuri miscatoare, "n-are fund" , pesti carnivori si alte d-astea... no comment. :)

Frumoasă provocare...... :pescuit: :pescuit:
Prefer să fiu urât pentru ceea ce sunt decât să fiu iubit pentru ceea ce nu sunt.

6

Samstag, 15. Dezember 2012, 20:19

Avem si un scafandru profesionist printre NOI, poate detalieaza el cum e cu pestii de 3 m, si cum ei intre ei se cunosc destul de bine, poate vom afla detalii interesante ... la povestit vanatorii si pescarii se pricep cel mai bine, nu neaparat in aceasta ordine :rizi:
Asemenea povesti cu pesti de 3 m am auzit si eu intr-o locatie apropiata de mine( de unde practic nu avea cum sa iasa, doar daca cresteau aripi si dimineata pe ceata zbura spre o destinatie necunoscuta ... iar daca prindea cineva in mod sigur afla tot orasul) , aproape un sezon intreg am cautat atat cu sonar cat si cu camere subacvatice, insa nici urma de asa ceva, am vazut cativa mai mici dar abia treceau de 1- 1,2 m ...si pana la 3 m e muuuult...ulterior datorita unor lucrari de amenajare apa a fost secata in 95 % din locatia respectiva si tot nu s-a gasit pestele misterios...
Cu nisipurile miscatoare nu este de jucat, am avut neplacerea sa constat pe propria piele, intr-o rezervatie pe la vecini din HU... iar in ceea ce priveste pesti carnivori ... sunt si ei rapitori, mananca ce apuca... dar sa manance oameni, cred ca e de domeniul SF ...