Sie sind nicht angemeldet.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit
  • »semlecangheorghe« ist der Autor dieses Themas

Registrierungsdatum: 14. Juli 2012

• Nachricht senden

1

Samstag, 22. September 2012, 06:45

Ce parere aveti despre aceasta stire?

Somnii canibali fac ravagii in Germania - Stiri de pescuit | aventurilapescuit.ro

Cit adevar este in aceasta informatie??
Chiar asa stau lucrurile in realitate?
'''..as vrea sa practic c@R, dar ..legea nu-mi permite..''' :nunteleg:
'''....oricum nu retin salaii mari, pentru ca au carnea prea tare..'' :doarecapu:
'''''.....sa invatam unii de la altii..'' :drac:
''''...daca as prinde peste la fiecare iesire, si eu as practica c@R...''' :nu:

Zoran

ADMINISTRATOR

Registrierungsdatum: 9. Januar 2012

• Nachricht senden

2

Samstag, 22. September 2012, 07:05

:nervos:
Cel mai mare neadevăr ce l-am auzit. Care este sursa respectiva din Germania?
Aceasta știre v-a aripi braconierilor, ar trebui ștearsă.
In Romania somnii exista de 1 milion de ani, și n-au golit nici o apa de alți pești. La fel și în Spania, Italia, Franța, peste tot se prind somni mari și pe lângă ei, și mii crapi, șalăi și alte specii de pești.
In Germania apele sunt f f f greu de pescuit, fiind extrem de limpezi (exemplu Rin) și majoritatea râurilor sunt canalizate.
Pescarii care se plâng ar trebui sa se plângă ca nu știu sa pescuiască, nu ca nu mai exista alte specii de pești din cauza somnilor… :zid:
Pescuiește legal, și NU bracona!
C&R, un alt mod de a "savura" peștele...

www.pescuit-la-somn.com

tudor

Super Moderator

Registrierungsdatum: 27. Februar 2012

Beruf: Catfish angler

• Nachricht senden

3

Samstag, 22. September 2012, 07:19

Imi place poza care ilustreaza articolul : un catfish american. Asta da presa halieutica. :rizi:
Restul sunt bazaconii. Chestii din astea auzi seara la bar de la pescari care si-au depasit cota. Dupa lebede vor trece somnii canibali direct la portavioane.

zamfi

Profi

Registrierungsdatum: 25. Februar 2012

• Nachricht senden

4

Samstag, 22. September 2012, 09:45

Uite vezi ce noroc au romanii cu "electricienii" ! Ma simt mult mai usurat acum cand stiu ca in RO somnii nu au sanse sa se dezvolte la dimensiunile acelea... :nervos:

anem

Super Moderator

Registrierungsdatum: 19. Februar 2012

• Nachricht senden

5

Samstag, 22. September 2012, 10:51

te doare mintea cand citesti chestii dintr-astea ... Po-ul e plin ochi de platici, mrene si ciortani ... sau poate astia nu sunt pe gustul somnilor care prefera sa manance pelicanii si nutriile de pe maluri :rizi:
Always C&R ... un alt mod de a savura un peste :bucuros:

AnEm

• Nachricht senden

6

Samstag, 22. September 2012, 13:11

:zambet: :zambet: :doaaamne: :doaaamne:
'''....oricum nu retin salaii mari, pentru ca au carnea prea tare..'' :doarecapu:

mane81

Profi

Registrierungsdatum: 15. April 2012

• Nachricht senden

7

Samstag, 22. September 2012, 13:25

Salut.Cu ceva timp in urma am vazut un filmulet pe you tube unde niste baieti de la Gruppo Siluro Italia analizau stomacul somnilor prinsi si cateodata impreuna cu alte resturi de pesti in special platica si mreana mai scoteau si resturile unor somotei.Din articolul asta sa zicem ca sunt de acord ca isi mananca semeni mai mici, restul sunt bazaconii.Po-ul e plin de mreana, platica, crap si chiar salau. :ciao:

anem

Super Moderator

Registrierungsdatum: 19. Februar 2012

• Nachricht senden

8

Samstag, 22. September 2012, 13:29

da mane, se stie ca somnii isi mananca semenii ( asemenea majoritatii pestilor rapitori ) dar de acolo pana la balariile scrise acolo e cale lunga ...

doar stii prea bine cati pesti sunt pe Po, in mod special pasnicii aia pe care simti cum ii atingi cum accelerezi putin recuperarea la avat ...
Always C&R ... un alt mod de a savura un peste :bucuros:

AnEm

Zoran

ADMINISTRATOR

Registrierungsdatum: 9. Januar 2012

• Nachricht senden

9

Samstag, 22. September 2012, 13:40

Din articolul asta sa zicem ca sunt de acord ca isi mananca semeni mai mici

Si se stie de mai mult de 20 de ani treaba asta.

DAR!!! Multi au incercat sa foloseasca somni mici ca momeala (ii poti cumpara in crescatorii de pastravi) si NU au avut succes. Cred ca ori tra sa fie foame mare, ori sa fie bolnavi pt a fi mancati...drac' stie! :nunteleg:
Pescuiește legal, și NU bracona!
C&R, un alt mod de a "savura" peștele...

www.pescuit-la-somn.com

• Nachricht senden

10

Samstag, 22. September 2012, 21:22

Cel mai mare neadevăr ce l-am auzit. Care este sursa respectiva din Germania?
Cica sursa este ziarul(?) Die Welt,si provine de la conducatorul unei mari asociatii de pescari din Bavaria..

deyu

Schüler

Registrierungsdatum: 13. Juli 2012

Beruf: Student

• Nachricht senden

11

Sonntag, 23. September 2012, 12:19

nu are nici o logica aricolul..... :doaaamne:

• Nachricht senden

12

Sonntag, 23. September 2012, 13:25

Care articol??Acela din Die Welt??

Daca da,cam ce zice??

Registrierungsdatum: 17. April 2012

• Nachricht senden

13

Montag, 24. September 2012, 10:59

Salut.Cu ceva timp in urma am vazut un filmulet pe you tube unde niste baieti de la Gruppo Siluro Italia analizau stomacul somnilor prinsi si cateodata impreuna cu alte resturi de pesti in special platica si mreana ... :ciao:

Aha,asa se explica de ce merge asa bine skinnerul pe Po. poate ma primiti si pe mine prin mai-iunie in vizita :salut:
on topic, cu cat mai multe zvonuri dintrastea cu atat mai bine. dupa revolutie au aflat tiganii ca-n afara se castiga foarte bine din cersit si am cam scapat de toti c-au emigrat. acum cu asemenea stiri, poate emigreaza si braconierii :idee: sa vezi dupa aceia pescarii :bucuros2: pe maluri :rizi: Doamne ajuta :inchinare:
dupa cum am vazut eu (pe forumurile lor si prin diverse filmulete) marea majoritate a nemtilor is cam afoni la pescuitul pe riu si dupa ce au incercat de vreo 2-3 ori cu tehnici de balta si n-au prins concluzioneaza sec: nu mai e peste. Merge apoi cate-un romanas de-al nostru pe acolo si-si trage niste poze cu trofee de-ti vine sa-ti faci bagajele sa pleci acolo aproape instantaneu.

gepe

Anfänger

Registrierungsdatum: 5. März 2013

Wohnort: Gura Humorului -Cislago Italia(pescuiesc zona Pavia-Cremona, Isola Serafini)

• Nachricht senden

14

Sonntag, 26. Mai 2013, 17:05

Pescarul traieste cate zile i-a dat Dumnezeu si in plus zilele in care a fost la pescuit..... :pescuit:

Adrian Sb

Schüler

Registrierungsdatum: 25. Februar 2012

Beruf: Ing

• Nachricht senden

15

Sonntag, 26. Mai 2013, 17:48

Aici se vede mana braconierilor Romani, care fac lobby in Germania, sa se dea voie la pescuit, cu plase si setci, sub pretextul ca extermineaza somnii uriasi. :zambet:
-----------------------------------------
Nu sta degeaba, ca degeaba stai.

Adi

Fortgeschrittener

• Nachricht senden

16

Sonntag, 26. Mai 2013, 19:32

si acesta este un mod de atrage atentia de la lucruri mai importante..ma mir ca inca nu am citit, in revistele de pescuit, de somnul african, care este un peste cu care s-au populat balti private,
de ex. balta de la Nitchidorf, din Banat, unde am fost personal (acest an, in mai) si am si prins aceste dihanii, daca astia scapa in riuri va fi o problema foarte, foarte ,foarte grava.
Minca absolut totul si au o vitalitate extraordinara, am prins la mamaliga si la porumb, de rima si alte preparate din carne numai spun..sint sigur ca minca si icre , pestii de talie mai mica si
in general tot ce le vine in cale..

17

Sonntag, 26. Mai 2013, 19:42

si acesta este un mod de atrage atentia de la lucruri mai importante..ma mir ca inca nu am citit, in revistele de pescuit, de somnul african, care este un peste cu care s-au populat balti private,
de ex. balta de la Nitchidorf, din Banat, unde am fost personal (acest an, in mai) si am si prins aceste dihanii, daca astia scapa in riuri va fi o problema foarte, foarte ,foarte grava.
Minca absolut totul si au o vitalitate extraordinara, am prins la mamaliga si la porumb, de rima si alte preparate din carne numai spun..sint sigur ca minca si icre , pestii de talie mai mica si
in general tot ce le vine in cale..

Adi,din fericire, nu cred ca rezista la perioada rece a anului...asa ca....numai pe balti private.... :bucuros2:
:noroc: