Sie sind nicht angemeldet.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

evergreen

Erleuchteter

  • »evergreen« ist der Autor dieses Themas

Beiträge: 2 642

Registrierungsdatum: 24. Februar 2012

Wohnort: Bucuresti

  • Nachricht senden

1

Donnerstag, 6. September 2012, 15:13

Porumb cu palinca+zeama de pepene galben sau cu whisky

De cateva luni am pus la dip-uit intr-un borcan boabe de porumb in palinca de la tara de la Sibiu, „picuris”, care are aproape concentratia de alcool a spirtului, fara a avea nimic adaugat decat ingredienta naturale, este - nu am retinut exact - ce iese prima oara, sau dupa a doua distilare, oricum ceva care da rusine la whisky, rom si chiar tequilla, am incercat si eu si este cu adevarat foarte tare. De vreo 10 zile m-am gandit sa iau un borcanel mai mic si sa pun o parte din boabe, cu putina palinca si cu zeama si cubulete de pepene galben. La partida de crap pe care am incercat-o zilele trecute n-am avut ocazia sa verific daca are sau nu succes la peste datorita faptului ca nu au fost conditiile normale(dupa un cutremur, fie el si mai mic, mi s-a spus ca pestele are un comportament mai ciudat, mai panicat, nu-i mai arde de mancare), insa sper ca la prima partida sa testez aceasta momeala intr-o zi obisnuita! Mai am prieteni care au incercat la boabe tinute in whisky, si au avut rezultate, chiar si pe Dunare si in Delta!
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!

informer

Administrator

Beiträge: 3 440

Registrierungsdatum: 25. April 2012

Wohnort: Giroc

Beruf: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat

  • Nachricht senden

2

Donnerstag, 6. September 2012, 15:20

Porumbul dipuit in alcool (palinca, tuica, whisky etc.) este o momeala recunoscuta de multa vreme dar se foloseste cu precadere pe ape reci.
Alcoolu` ajuta la dispersia mai usoara a aromei dar NU se confunda cu ea, poti sa adaugi aroma suplimentara.
----
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."

evergreen

Erleuchteter

  • »evergreen« ist der Autor dieses Themas

Beiträge: 2 642

Registrierungsdatum: 24. Februar 2012

Wohnort: Bucuresti

  • Nachricht senden

3

Donnerstag, 6. September 2012, 15:22

Am prieteni care folosesc porumb tinut in bere pentru balti din sud-estul Bucurestiului!
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!

informer

Administrator

Beiträge: 3 440

Registrierungsdatum: 25. April 2012

Wohnort: Giroc

Beruf: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat

  • Nachricht senden

4

Donnerstag, 6. September 2012, 15:27

Am prieteni care folosesc porumb tinut in bere pentru balti din sud-estul Bucurestiului!
Produsele fermentate sunt deasemenea recunoscute, in special ca nada.
Daca pui intr-un butoi diverse seminte (porumb, grau, canepa etc.) torni cativa litri de bere (daca nu ti-e mila... :) ) si lasi cateva zile sa fermenteze, iese o nada foarte buna. Se poate amesteca cu groundbait.
Io prefer sa beau berea... :zambet: .
----
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."

evergreen

Erleuchteter

  • »evergreen« ist der Autor dieses Themas

Beiträge: 2 642

Registrierungsdatum: 24. Februar 2012

Wohnort: Bucuresti

  • Nachricht senden

5

Donnerstag, 6. September 2012, 16:23

Am auzit, de asemenea, ca poti tine porumbul si doar in apa, 2-3 zile, doar cat sa inceapa sa fermenteze, cica n-ar fi bun daca s-a acrit, eu n-am prea incercat asa ceva, voi ati incercat? :gandesc:
P.S. Eu prefer pestele, oricum nu-mi place berea! Un vinulet as gusta, un paharut de palinca, nu ma omor dupa whisky, dar berea nu-mi place deloc! :ochi:
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!

informer

Administrator

Beiträge: 3 440

Registrierungsdatum: 25. April 2012

Wohnort: Giroc

Beruf: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat

  • Nachricht senden

6

Donnerstag, 6. September 2012, 16:29

Toate semintele se tin in apa un timp suficient sau se fierb inainte de a le folosi altfel dauneaza atat pestelui cat si partidei de pescuit!
Eu am incercat in toate felurile.
Da` hai sa te intreb, cum folosesti tu semintele, cum faci patul de nada, din ce? Si nu in ultimul rand, pescuiesti de mult la crap? Pe ce ape? Cu ce momeala?
----
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."

cosmmaa

Schüler

Beiträge: 77

Registrierungsdatum: 7. März 2012

Wohnort: Lugoj

Beruf: Gura casca into firma de pantofi nemteasca

  • Nachricht senden

7

Donnerstag, 6. September 2012, 22:09

Peste porumbul tare, alune tigrate si aroma de obicei torn apa fierbinte cu o zi nainte de a pleca la pesti,iar intrun recipient mic iau cateva boabe a doua zii si torn peste ele aroma dorita pe care le folosesc la firul de par simplu si eficient pe baltile cu somn american
Taina existenţei umane nu constă în a trăi, ci în a şti pentru ce trăieşti.

Eugen

Profi

Beiträge: 970

Registrierungsdatum: 4. März 2012

Wohnort: Bucuresti

  • Nachricht senden

8

Freitag, 7. September 2012, 05:44

Cand se intampla sa merg la pescuit de crap (extrem de rar), pun boabe de porumb in apa, bere si ttx. Boabele astea le folosesc atat pentru nadit cat si pe fir de par. Ca si perioada, le folosesc toamna.

C. B.

Fortgeschrittener

Beiträge: 210

Registrierungsdatum: 22. August 2012

Wohnort: Suceava

  • Nachricht senden

9

Samstag, 29. September 2012, 16:22

La boabe de porumb in wishky am prins la inceput de toamna un exemplar frumos de cteno de 3,1kg si inca ceva la 2kg.Deci da randamente.
Insa cei mai mari crapi prinsi vreodata i-am prins la porumb in miere si porum cu gust de capsuni cand am fost cu un unchi la un iaz din bosanci.

Ähnliche Themen