Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: Forum Pescuit la Somn. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 25. April 2012
Beruf: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Zoran nu cred ca toate gumele de dimensiunea aia au astfel de greutate, spre exemplu cele de la savage gear, modelul tipar de 20 cm au 27 de grame si stiu sa prinda stiuca
Zoran nu cred ca toate gumele de dimensiunea aia au astfel de greutate, spre exemplu cele de la savage gear, modelul tipar de 20 cm au 27 de grame si stiu sa prinda stiuca
Cre` ca urmatoru` milestone a lu` Zoran ii sa depaseasca 100g la stiuca....
E clar! Daca la somn eram si nu eram subdimensionat , la stiuca insemana ca echipamentul meu, considerat de mine de stiuca, este pentru biban de fapt!E bun! Ma gandesc sa vand tot si sa ma apuc de albinarit ...
![]()
Zamfi, daca dai cu naluci mici, nu ai de ce sa folosesti lansete si fire groose. Sunt insa pescari care nu se limiteaza doar la naluci mici, si cind e nevoie pescuiesc cu jerkuri de 50-70 gr sau cu gume de 20-25 cm ce cantaresc pina in 100 gr. Cind nu merge la naluci mici, ei incearca cu cele mari. Ada ca ai nevoie si de lansete corespunzatoare.
In fine, fiecate da cu ce are, cu ce vrea, si cum stie el mai bine.
Discutia era despre naluci mari si si mai mari, nicidecum despre miere.