Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: Forum Pescuit la Somn.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Va salut
Cristian este numele meu pescuiesc la spining de putin timp , aproape un an si jumatate iar la somn am pescuit numai la stationar cu rezultate minore , cel mai mare somotei a fost de 3 kg .cam atat despre experienta mea la pescuitul somnului .
Salut
bienvenido ! si

bine ai venit pe forum.
Cristian este numele meu pescuiesc la spining de putin timp , aproape un an si jumatate iar la somn am pescuit numai la stationar cu rezultate minore , cel mai mare somotei a fost de 3 kg .cam atat despre experienta mea la pescuitul somnului .
Salut, bun venit pe aici! Pe unde ai pescuit, pe lacuri, sau pe ape curgatoare?
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!
salut pe lacuri cel mai mult de curcan sânt posesor de o pneumatica 2.70 allumarine samba şi mã indrept cu pasi mari spre dunare

Bine ai venit pe forum
"Prostul întâi o croieşte, apoi o gândeşte."
Salut si bun venit.
Multumesc frumos pentru primire momentan sant plecat din tara revin in 18.10. Sper sa nu fie prea tarziu pentru pescuitul la somn
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »nando« (1. Oktober 2014, 10:33)
Bun venit Cristi !
...ne intalnim si aici
...nu-i tarziu pentru somn , doar ca probabil nu este cea mai potrivita perioada , dar apa nu se raceste atat cat sa-l "amorteasca"
Salut radu da ne intalnim si aici momentan sant la grupa pregatitoare.
Salut Cristian, si din partea Echipei, bine-ai venit pe forum!