Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: Forum Pescuit la Somn.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Hop si eu la somn cu artificiale
Salut si bine ai venit pe forum!
Bun venit pe forum
"Te poti impodobi cu penele altuia, dar nu poti zbura cu ele !!!
Lucian Blaga
Multumesc pentru urarile de bun venit! Deja citesc intens. Am multa informatie de acumulat

.
bine ai venit dar iulie nu este o luna buna pentru ce vrei tu asa ca mai bine incerci direct la clonc
Salutare Johnny!
Nu se stie niciodata ce iese. Si la clonc....nu-i de mine deocamdata. Asa cum am spus, urmaresc salaul, dar nu pot sta indiferent cand balaurii "vor sa-mi rastoarne barca". Si daca nu iese nimic in iulie, mai vin in concediu si in octombrie. Insistam pana reusim

.
Salut, bun venit! Pe unde esti acum cum stai cu pescuitul? Din documentare se vede un rai al rapitorilor pe cateva mari rauri din Africa!
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!
Din pacate in zona Lagos nu este chiar safe sa iesi la plimbare. Mai sunt rapiri pentru recompense, atacuri....
Am gasit totusi un loc in care ar merge incercat si e relativ safe sa ajung acolo, dar nu am echipament. In afara de plase nu am vazut nimic pe aici. In ultima perioada ma tot mananca sa-mi aduc o lanseta din 2 bucati de 2m (sa o pot transporta cu avionul). Poate in iulie o sa vin cu ea.
Cam asa arata locul:

[/URL]
bine ai venit pe forum

...poza nu se vede (?)
Am corectat. Acum se vede
Salut dalezian, si din partea Echipei, bun venit pe forum!
Salutare, Zoran, si multumesc pentru primirea calduroasa!
Bun venit ! Fir intins pe 2014!