Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: Forum Pescuit la Somn. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Mi s-a intamplat sa merg noapte la pescuit si la prima lansare direct sa iau fire puse oarecum paralel cu malul
toate locurile astea sunt adevarate morminte pentru artificiale.

Dar sunt ! fara ele! sanse aproae 0de pe mal sansele sunt destul de slabe sa recuperezi wobblerul agatat.
In poza 2, primul, cel cu 3 plumbi e cel mai bun! cruta intodeauna barbeta voblerului. Pe Dunare foarte bune in cazul setciilor. mai ales cele agatate in zona malului.
Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 27. Februar 2012
Beruf: Catfish angler
Unde dai ! si unde crapa ! am aflat datorita pozei luata de pe net si cui trebuie sa multumim pentru dezgatator, Si inca ceva Tudore ce aiCel de sus e facut de mine si nu are vreo treaba cu cei de la aventurilapescuit care au furat poza de pe site-ul meu fara sa sa-i autorizez. Le-am scris dar se fac ca ploua.
Cand l-am facut nu pusesem plumbii, numai carabina. Nu functiona de loc. Dupa ce am adaugat 400gr de plumb a devenit eficace. Dezagataorul de jos l-am luat de la basspro si functioneaza si el bine.
Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 27. Februar 2012
Beruf: Catfish angler
In filmul de mai sus desgatatorul nu e lestat iar lanturile sunt pe veriga mobila (tea copiat gresit )al tau e ideal protezeaza si bareta woblerului.Nu am incercat cu lant mobil.