Sie sind nicht angemeldet.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

1

Samstag, 10. August 2013, 08:10

Daiwa Catalina

Cunoaste cineva acest model ? Ceva pareri ?

Feri

Fortgeschrittener

Registrierungsdatum: 4. März 2013

Beruf: administrator

• Nachricht senden

2

Montag, 25. November 2013, 14:20

kzoli, sunt convins ca erai curios de o parere a unuia care a si folosit sau macar a incercat mulineta. Probabil ca de la momentul postarii tale ai aflat cate ceva despre Daiwa Catalina, daca nu atunci din despicarea amanuntita a lui Alan Hawk a modelului 2011 ne putem da seama ca este un model de luat in considerare, dupa el se afla printre primele cinci mulinete in categoria sa. :noroc:

3

Montag, 25. November 2013, 20:25

Da, eram curios daca cineva dintre NOI a avut in mana si are o parere bazata pe "propria experienta" . Pe vremea cand am postat intrebarea am avut o posibilitate sa achizitionez una de 6500 la un pret foarte bun, insa pana la urma am renuntat :doarecapu: .

anem

Super Moderator

Registrierungsdatum: 19. Februar 2012

• Nachricht senden

4

Montag, 25. November 2013, 21:42

Zoli, am invartit una printr-un magazin acum vreo 2 ani si mi-a placut mult. Nu am scris nimic in momentul in care ai postat pentru ca "am invartit in magazin" nu e tot una cu a folosi si a iti putea da o parere. Dar totusi, un 6500 de la Daiwa cred ca e un monstru de mulineta :rizi:
Always C&R ... un alt mod de a savura un peste :bucuros:

AnEm