Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: Forum Pescuit la Somn. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 25. April 2012
Beruf: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Parerea mea-i ca-i aceeasi Marie cu alta palarie...Citeam pe niste siteuri, si am inteles ca este diferenta intre HDS 5 si HDS 5 Gen 2 , care este mai sofisticat dupa cu am inteles!Aceiasi problema e cu Hds7 Hds7gen2 !
Este o problema care o simt desii e cale lunga pana la Anuuuu !!!cand ajung la Dunare!!
Revin cu o intrebare catre Zoran:ce ai vrut sa spui cu:(Daca nu, si pleci de la inceput cu o scula serioasa, atunci Hummi.)
Zoran ,
Incercand sa fiu spiritual am fost linistit pana nu am dat de siteul TAU!!!![]()
Mi-ai dat teme de casa++++cheltuieli care daca continuu asa ma vor face sa DIVORTEZZZZZ![]()
Nu din patea mea!!(Glumesc)![]()
Zoran
in ce conditzi se vede Structure scan cu hds 5 ? cum se vede pe o scara de la 1 la 10 pe Lowrance ca, calitate,structura care pentru orice pescar cred ca este important?
Pana la urma aici se face diferenta :STRUCTURE SCAN, LINIE PESCUIT+MOMEALA,GRUPARI PESTI!
La link-ul (ne-comercial) de mai jos poti citi cum functioneaza si la ce sunt utile diverse tehnologii care se regasesc in constructia sonarelor.Nu siu nimic de structure scan!!Care Doamne este foarte inportant la o partida de pescuit![]()
ce ziceti voi?