Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: Forum Pescuit la Somn. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
si imprumut nu dau pe balta
).
)
)
)
fratilor va rog sa ma credeti ca ma intorceam mai obosit ca niciodata,pentru ca : scoteam, impachetam ,desfaceam, aranjam ,montam ,curatam, reparam, stringeam, iar montam, si tot asa. Am facut imprudenta sa iau la mine si un TV-LCD si o antena normala, nu aveam satelit si nu am auzit decit, Cristi intoarce antena pe PRO TV ca a inceput nustiu ce, schimba pe TVR2ca aici nu e frumos,vezi ca se vede cu purici, nu poti sa-i faci ceva ? pune-i benzina la generator ca sa terminat si tot asa, incit nu mia priit si mie o bere,nu am baut una cap coada fara intreruperi.Si dupa citeva experiente in astea am luat la mine NUMAI STRICTUL NECESAR
daca mi-a trebuit ceva am gasit intodeauna la un prieten,am imprumutat la fata locului s.a.m.d.
Merci Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 25. April 2012
Beruf: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
.
si sa bei din sticla,farfuriile poti sa le uiti si sa maninci din conserva dar sa ai un cutit pentru a putea sa va faceti sandwichuri. Daca se mai poate renunta la ceva sa-mi spuneti

. Benutzerinformationen überspringen
No vezi, d-aia am "ejectat" io scaunele din spate de la passat-u` combi si l-am facut "platforma" iar locuri in afara de al soferului am unu` singur, care-i ocupat de obicei de consoarta.Asa cum spunea HOINAR777 lista intotdeauna este personalizata in functie de necesitatile fiecaruia. Singura problema, si... nu-i minora, este posibilitatea de transport (volum + greutate) care genereaza cateva restrictii, restrictii ce le aplic intotdeauna celui cu care merg in masina.
Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 27. Februar 2012
Beruf: Catfish angler
lista, pe care o bifez de sus pana jos doar in momentul in care respectivul articol se afla in barca sau in masina. Iar ca un exeplu ce folosesc pentru a ma apara de hoti ,am achizitionat 2 senzori de miscare PIR alimentat cu baterii de 1,5V cu care execut o bariera (antiefractie) si in care sunt incadrate sculele de pescuit si barca.Benutzerinformationen überspringen
Din primavara aceastui an , am intocmit si eu o lista pentru primadata tot din cauza deselor inatamplari de a uita cateceva pe acasa .
. Zoran, poti adauga si un ceas pe lista aia. Stii tu de ce.![]()
HDB = hartie de http://forum-pescuit-la-somn.com/wcf/ima…%20capu.gifbuda (igienica)ce-i aia?- HDB (multa)![]()
![]()
ca altfel ...
Buna seara!
D Iar ca un exeplu ce folosesc pentru a ma apara de hoti ,am achizitionat 2 senzori de miscare PIR alimentat cu baterii de 1,5V cu care execut o bariera (antiefractie) si in care sunt incadrate sculele de pescuit si barca.
cu stima Dragos
La ce folosesti zu tampoanele?![]()
vei vedea ca e foarte util pe post de iasca la aprins focul de exemplu , poate fi folosit ca absorbant pe o rana, in loc de vata , si multe alte intrebuintari pe care va las sa le descoperiti singuri