Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: Forum Pescuit la Somn. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 7. März 2012
Beruf: Gura casca into firma de pantofi nemteasca
Registrierungsdatum: 27. Februar 2012
Beruf: Catfish angler
Registrierungsdatum: 7. März 2012
Beruf: Gura casca into firma de pantofi nemteasca
nasol cu barca Zoran, dar totusi cum s-a intamplat chestia asta?
si voiam sa te intreb in legatura cu ultima poza pe care ai atasat-o (pe care o atasez si eu la mesajul asta) ... nu stiu daca e doar o iluzie optica sau nu dar mustata somnului se ramifica in 2 ???... eu inca nu am vazut asa ceva ...
ps : ce are in gura acelasi somn?
Felicitări pentru capturi și puterea de a pescui pe o vreme foarte "caniculară"...........
Felicitari pentru capturi
Barca se poate repara fara problema sau reperat si mai nasoale dapai fisura ta de 40 de cm e un fleac credema nu e chiar asa de nasol nu te speria
[…]
Da, 2! De aceea am si pozat asa
[...]
[...]
Am uitat sa specific, toti au muscat doar la rame... 8 - 10 rame.
La peste viu o singura muscatura si atat, rateu...![]()
Duta a ratat unul imens! Eu cintam la clonc, iar el "vina" somnii pe adancimea unde se aflau cei mai mari. Trasatura a fost super, insa firul era pe mijlocul recuperatorului si contra a fost data in gol![]()
![]()
![]()
Registrierungsdatum: 25. April 2012
Beruf: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Salut kzoli,carasul nu e o momeala tocmai buna( cu toate ca e una dintre cele mai rezistente pe carlig sau chiar si biban poti sa pui)