Pe langa barca de fibra , mai am o gonflabila Avon englezeasca pe care am luat-o nu stiu dece.Cred ca pentru prosteala muierii la mare.Da, asta era!Barca arata asa.exprima opinia in funcite de barca pe care o are
Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 25. April 2012
Beruf: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
la toate intrebarile tale pot raspunde cu un singur cuvant "BARACUDA"
am aceasta barca si indeplineste cu brio cerintele tale
Dieser Beitrag wurde bereits 3 mal editiert, zuletzt von »informer« (30. Juli 2012, 21:11)
Evident, intotdeauna conteaza.Nu ca m-as pricepe foarte bine la barci, dar depinde de bugetul pregatit pentru asta!?
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »Eugen« (22. Dezember 2012, 15:17)
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »Eugen« (22. Dezember 2012, 15:18)
care este limita maxima a bugetului alocat?Dupa aproape o zi de cautari sunt frustrat... da` rau de tot... nu reusesc sa gasesc o barca macar sa stiu ca n-am bani s-o cumpar da` macar am vazut-o.
M-am gandit ca daca la Kingfisher 270 (22Kg) i-ar pune o chila gonflabila si o podea de aluminiu sau tego dintr-o bucata, ar "castiga" vreo 7 - 8Kg da` ar iesi o barca OK.
Cand colo nici vorba... o barca cu asa ceva are deja pe la 40Kg macar.
Modelul de la Baracuda (care nu-i o marca dupa umila mea parere) de 2,70 pe care lumea-l lauda are chiar 48Kg... de unde frate? Si ce dreq fac daca tre` s-o duc de la masina vreo x sute de m? Cu Kingfisheru` mai merge da` la mai mult decat dublu...?!?
In plus m-am blocat la (1) material si (2) imbinari.
La material as vrea (normal!) hypalon sau CSM-u` de la Achilles da` pt. primu` la Gumotex am gasit numa` caiace, canoe, barci de rafting sau alte ciudatenii care nici macar n-au suport de motor iar la Achilles degeaba am cautat distribuitori in EU de la care sa vad si io o lista clara de preturi.
La imbinari iar n-am reusit sa gasesc informatii ori din cate-am inteles dupa tzashpe pagini citite, ii foarte important la PVC daca-i lipire sau sudare (cu inalta frecventa sau la temperatura sau whatever). De exemplu la Allroundmarine care nu mi se pare ca-i chiar asa o marca de 2 lei, nu scrie nimic in singuru` catalog pe care l-am gasit, in (unica) limba germana si pentru "gospodine" si ala.
Una peste alta, is dezamagit rau... da` poate maine....
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »Eugen« (22. Dezember 2012, 15:18)
M-am gandit sa dau pana pe la max. 1000 - 1100 euro.care este limita maxima a bugetului alocat?
Sincer nu-mi dau seama daca crezi ca-i prea putin sau prea multla un buget alocat de 50milioane lei vechi................ce sa mai spun??
decat ca daca iti da si blonda aia in dotare, merita toti bani![]()
Cand totul pare ca descurge frumos si fara probleme, ceva nu-i in regula, tre` sa se intample ceva sa foota meciu`...Dupa multa cautare cred ca am sa iau o barca Yamaha 275STi de la un importator din Timisoara care-mi ofera si garantie aici nu prin vreo tara indepartata. Nu-i char la ce m-am gandit initial da` asta este.
pentru mine este mult, mult prea mult deocamdataSincer nu-mi dau seama daca crezi ca-i prea putin sau prea multla un buget alocat de 50milioane lei vechi................ce sa mai spun??
decat ca daca iti da si blonda aia in dotare, merita toti bani![]()
.
Oricum io zic ca la de 2 ori mai mult decat ii un Kingfisher de aceleasi dimensiuni ar trebui sa fie si ceva mai calitativ iar mai mult de atat nu prea vreau sa dau ca o barca pneumatica sa coste cat o masina mi se pare putin aiurea... poate nu-i da` mie asa mi se pare....