Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: Forum Pescuit la Somn. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.

Salut Anem, mai prinzi avati cu voblere de suprafata in perioada asta rece ?
... naluca din poza de mai sus este o cicada iar avatul a dat cumva pe cadere pe la vreo 2,5-3m adancime. de ieri aici s-a intrat in "sezonul de iarna" iar mustaciosul a fost doar o surpriza neasteptata ... Inca o intrebare apropo de voblere pt avat:
Ai vazut ca mai este pe piata un vobler de avat cu denumirea "shiver" ?. Este o copie dupa salmo thrill de la firma Rapture.
) fiind pentru prima data prezentat la expozitia din Vicenza (Artificiale Rapture Shiver - Pescare Show Vicenza 2017 novità - Pesca a spinning - SportIT.com - YouTube ) . In ciuda faptului ca nalucile mele apar pe cateva forumuri italiene si ca am avut de-a face ceva timp cu un individ ce este tester-ul celor de la Rapture cu care am si iesit la pescuit de cateva ori si stia toate nalucile mele, sunt convins ca numele este pur si simplu o coincidenta.

Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 25. April 2012
Beruf: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat

iar ceilalti doi sunt mai jos.

vad ca azi acolo a fost vreme frumoasa..