Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: Forum Pescuit la Somn. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.

Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 25. April 2012
Beruf: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat

.
. 
Registrierungsdatum: 27. Februar 2012
Beruf: Catfish angler

Un adevarat record
  Un adevarat record   
								 . E bine ca nu am l-am vazut inainte de a fi suficient de obosit ca cine stie ce reactii aveam si reuseam sa il pierd.
 . E bine ca nu am l-am vazut inainte de a fi suficient de obosit ca cine stie ce reactii aveam si reuseam sa il pierd.Felicitari pentru captura, asta da peste!
(tu esti in spatele bulinei, nu?)
Poti sa ne spui, daca nu-i secret, cu ce fir si cu ce vobler/ancore ai reusit sa-l scoti?
Pfoai...asa DA.
Doar ca acum ai dat de dracu'. Sa te vad cum mai reusesti sa iti bati recordul.
PS. Eu acum am ajuns de la Dunare, dupa o nopate de dat la somn...si am venit la fel cum am plecat....

... si prins cu Salmo Thrill de 7cm pe cadere, vobler care a fost aproape complet distrus si cate un brat de pe fiecare tripla rupt ...
 ... si prins cu Salmo Thrill de 7cm pe cadere, vobler care a fost aproape complet distrus si cate un brat de pe fiecare tripla rupt ...								Nimeni nu pomeneste de "ala micu'" pentru ca acolo e caz clasic de "noroc chior".
1. A dat pe thrill, care numai vobler de somn nu e...
2. Cu lanseta aia, a avut mare noroc ca a reusit sa intepe ancora in gura somnului
3. Daca somnul avea "sprinturi" ca la "252"...sigur nu il puteai opri, echipamentul nu avea cum sa faca fata la abuzurile la care trebuia sa il supuna "155"
4.5.6.7 Alte si alte cauzae care puteau face ca somnul sa nu iese la poza ::D
"252" insa.....merita inca cateva pagini de discutii :D
 ... vazand asta, apa fiind de vreo 2 palme si asta fiind cu capul inspre mal efectiv l-am scos afara cu mainile pe sub aripioare punandu-ma in spatele lui
 ... vazand asta, apa fiind de vreo 2 palme si asta fiind cu capul inspre mal efectiv l-am scos afara cu mainile pe sub aripioare punandu-ma in spatele lui   ... deci da NOROC CHIOR ...
 ... deci da NOROC CHIOR ... ... adica la unul de 2 metri hai un 220 ma gandeam ca face fata dar un 252 parca e cu totul alta chestie ...
  ... adica la unul de 2 metri hai un 220 ma gandeam ca face fata dar un 252 parca e cu totul alta chestie ...								Nimeni nu pomeneste de "ala micu'" pentru ca acolo e caz clasic de "noroc chior".
1. A dat pe thrill, care numai vobler de somn nu e...

Registrierungsdatum: 27. Februar 2012
Beruf: Catfish angler
 )
)								Corect ceea ce spune Tudor.
Aparatul nou are o setare: "remove ugly face when detected"...bine totusi ca pestii ies OK)

... cine ma cunoaste stie ...
  ... cine ma cunoaste stie ... 
								prefer Zoran sa nu imi pun poze in locuri publice din cauza gramezii de dubiosi ce frecventeaza netul

[.....] asta imi da elan sa prind unul mai mare decit tine!

... asteptam poze cu ceva mai mare de atat si sunt convins ca vor veni ...
 ... asteptam poze cu ceva mai mare de atat si sunt convins ca vor veni ... 
								 (pentru mine chiar este). Nu ai habar cat te invidiez pentru felia asta, dar si pentru faptul ca ai la indemna un rau in care traiesc asemenea monstri.
 (pentru mine chiar este). Nu ai habar cat te invidiez pentru felia asta, dar si pentru faptul ca ai la indemna un rau in care traiesc asemenea monstri. 

Povestirile utilizatorilor »
 Povestirile utilizatorilor » dupa partide ...
											(19. März 2012, 09:53)
 dupa partide ...
											(19. März 2012, 09:53)
										 Prezintă-te! »
 Prezintă-te! » salut 4all
											(10. Juli 2012, 10:34)
 salut 4all
											(10. Juli 2012, 10:34)
										 Stil ändern
 Stil ändern
							 Freitag, 31. Oktober 2025, 16:07
 Freitag, 31. Oktober 2025, 16:07 Zum Seitenanfang