Acum o saptamana m-am intors de la Pardina. Am fost ce-i drept in miniconcediu de 3 nopti 6 familii cu copii cu tot la vila unui prieten. Drumul de la Tudor Vladimirescu la Pardina -32 km- este cu piatra sparta ,practicabil cu orice masina numai ca sunt si portiuni mai ''urate'' unde simti orice groapa. Se poate rula si cu 50-60 km/h depinde cat te doare sufletul de masina. In schimb partea grea este praful...atat praf nu am vazut in viata mea.
revenind la zona si pescuit...
Zona este salbatica si nu asa intens circulata (masini ,barci) ca in delta centrala.
Eu am lasat barca la apa de la o plaja (putin mai jos de ecluza )
Am facut foarte multe plimbari in zona (canal Stipoc/Mila 36/Cardon/Sontea Veche/Sontea noua)
Intr-adevar sunt camere de luat vederi pe ambele maluri .
Intr-o singura dimiuneata am pescuit cam 2 ore la clonc. S-au ridicat intr-adevar cateva exemplare frumoase ....din pacate nu am avut pestisor si am dat numai la buchet de rame (la tezzere nu s-a uitat). In 2 ore am luat 2 somotei de 1 respectiv 3 kg. Am insistat mai mult pe malul ucrainian.
Fiu-meu si prietenii mei s-au distrat la avat si stiuca de pe pe mal
Sa ai pregatit mereu PG-ul si permisul ARBDD de pescuit..sunt controale destul de dese
Fire intinse