saptamana trecuta eu am reusit sa gasesc doar vreo 30-40 de minute pentru pescuit in timp ce Mane a facut pauza. saptamana asta din nou ne-am nimerit cu treburi si parea ca nu reusim sa ne sincronizam asa cum trebuie. dar, avand in vedere ca pentru urmatoarele cateva luni era ultima posibilitate sa bagam un pescuit in doi am stabilit sa mergem in dimineata asta macar cateva ore. Asa ca, la ora 6 se pleca din fata blocului si la maxim ora 10:30 se pleca de pe apa.
asa ca azi s-a pescuit intr-un ritm foarte ridicat cu speranta ca ceva pesti la pozat vor aparea. din pacate insa treburile nu au stat asa cum ne-am dorit chiar daca la finalul partidei o frumoasa surpriza tot a iesit pe mal.
pe la vreo 8 si 15 Mane are primul si ultimul atac al sau ... un avat de vreo 3 kg pe care am avut placerea de a il vedea pentru ca fix in momentul ala eram pe un pod, fix deasupra locului in care el pescuia.
vazand ca avatii nu raspund cum trebuie am trecut pe jig ... si dupa vreo 15 minute am si eu primul si singurul atac al partidei ... doar ca eu am fost mai norocos si s-a lasat cu un dril ... un dril de toata frumusetea ce s-a lungit la un total de vreo 30 de minute ... din care ultimele 10 minute in zona malului.
O poza din dril ... cu lanseta data pana in 1 1/4 oz ce astazi a avut de lucru:
... initial eram convins ca am de-a face cu ceva somn sarit de 2 metri, mai ales datorita unor experiente asemanatoare de anul trecut cu aceeasi lanseta dar cu alta mulineta, terminate destul de urat. asa ca, ajuns in zona malului am fost usor dezamagit cand am vazut ca somnul era cu jigul infipt in spate (dar pot sa jur ca mi-a dat in guma) ... dar care totusi avea o marime respectavila:
inca o precizare ... noroc cu Mane. Mai bine zis, in zona malului a fost imposibil de intors pestele intr-o pozitie care sa permita scosul lui din apa, asa ca, in ciuda faptului ca suntem spre jumatea lui februarie Mane a intrat in apa pana la genunchi pentru a reusi sa ii facem o poza. Merci Mane!!!
Si cam atata tot ... pentru urmatoarele saptamani daca vor mai fi capturi ma vor avea protagonist doar pe mine. Bafta Mane pe acolo !!!