Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 3. September 2016
Beruf: maistru electro mecanic,maistru constructii metalice,cazangerie si sudura
Ai nevoie de cel putin 5 ,6 modele de cloncuri,pt ca somnul nu reactioneaza la fel,in oricare zi,folosind aceleasi tipuri de cloncuri.Incepi cu o tonalitate joasa,daca ai apa peste 10,12,m,ridici usor nivelul de vibratie,si faci un sunet mai inalt,apoi daca nu vezi miscari pe sonar,daca nu se ridica,pui fiecare betisor la treaba,pana gasesti tonalitatea castigatoare!Cam de fiecare data folosesc 4,5 tonalitati,si reusesc sa fac un oarecare interes din partea mustaciosilor sa se prezinte spre montura mea!de regula,la mana sunt la 1 m deasupra substratului,si la 4,5 m inaltime cu o lanseta,atunci cand se inalta ca o torpila spre suprafata:Salutare!
Deja nu mai inteleg nimic. Care clonc este cat de cat ok? Cu bila mica sau mare? Facut manual sau nu? Mai scump sau mai ieftin? Va rog sa imi spuneti voi cei care aveti deja experienta in acest domeniu!
Va multumesc
Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 3. September 2016
Beruf: maistru electro mecanic,maistru constructii metalice,cazangerie si sudura
Asta am inteles si eu. Nu contest ca nu sunt bune dar nici nu cred ca 100% toti pescarii de clonc si-au achizitionat doar din Germania. Banuiesc ca ati avut rezultate bune si cu cele care sunt la noi in comert. Nu as da banii pe ceva facut pentru stilul de pescuit sau apa doar din Germania.
Nu am nimic impotriva lor( ma trag din ei) dar refuz ideea de a nu gasii ceva competitiv la noi in tara.
multumesc!
Lupishor!!!de ani de zile folosesc cloncuri hom made,si sunt multumit!Am un clonc de la energoteam,iar restul sunt de fabricatie proprie.Si sunt multumit,pt ca ai nevoiede 4,5 tonalitati,deci ceva diferente intre pastilele cu care bati apa::Asta am inteles si eu. Nu contest ca nu sunt bune dar nici nu cred ca 100% toti pescarii de clonc si-au achizitionat doar din Germania. Banuiesc ca ati avut rezultate bune si cu cele care sunt la noi in comert. Nu as da banii pe ceva facut pentru stilul de pescuit sau apa doar din Germania.
Nu am nimic impotriva lor( ma trag din ei) dar refuz ideea de a nu gasii ceva competitiv la noi in tara.
multumesc!
Liniile mele de clonc au in principal un carlig,si 2 ancore,una sub mop,cealalta deasupra,pt cazul cand somnul nu ataca carligul de jos cu momeala,ci mopul,doar pt a si proteja teritoriul
Salutare!
Deja nu mai inteleg nimic. Care clonc este cat de cat ok? Cu bila mica sau mare? Facut manual sau nu? Mai scump sau mai ieftin? Va rog sa imi spuneti voi cei care aveti deja experienta in acest domeniu!
Va multumesc!