Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: Forum Pescuit la Somn. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Salutare !
Nu mai gasesc tutorialul facut de Zoran cu elite 7 hdi. ma poate ajuta cineva ?
rog si eu un coleg care are elite 5 cu gps sa ma ajute cu setari pt gps...
Salut Darius, incearca cu un hard-reset, s-ar putea sa isi revina.
Daca nu isi revine, este gps-ul de vin, si atunci nu ai ce-i face.![]()
daca ii dau hard reset...nu pierd de pe card nimic...? Banuiesc ca traseele se duc...
Zoran tu cum ai setat la gps cand iti arata viteza....mph sau kph...?
![]()
multumesc frumos ....am sa schimb din mph joi ca mi-am lasat barca la liubo si mor de nerabdare sa vad daca asa merge ....si daca nu ii dau reset..
![]()
Salut baieti, la mine nu apare decat 450 si 800 hz...cred. Ii din setari sau?deasemenea am intrat la o setare de unde trebuie setata ce tip de sonda este, si nu am stiut sa aleg. Zoran, poti sa ma ajuti?Freqventa 200 kHz (20°) sau 83 kHz (60°)
![]()